Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alaalicja22

PROSZE POMÓŻCIE!!!!

Polecane posty

Gość alaalicja22

Mialam w niedziele spedzic walentynki ze swoim chlopakiem ale niestety on byl w szkole wiec umowilismy sie ze zrobimy je w poniedzialek. no wiec wczoraj naszykowalam dla niego kolacje wysprzatalam caly dom i wgl zajelo mi to kilka godzin.. godzina 19 jego nie ma.. to pisze o ktorej bedzie nie odpisal.. dzwonie o 20 a on wylaczyl telefon.. co ja mam zrobic;/? napisalam mu wiazanke typu jak on mogl mi to zrobic itd i nie odpisal.. mogl chociaz napisac mi smsa ze nie przyjdzie.. strasznie mi sie zrobilo przykro

A wcześniej zdarzyło mu sie Ciebie tak olać?

Gość alaalicja22
nie;/ zawsze pisal jak mial nie przyjsc;/

No właśnie. Zawsze coś do Ciebie napisał. Może coś mu się stało? Czemu nie zadzwoniłaś na domowy?

Gość alaalicja22
nic zero!! nawet glupiego przepraszam ;/ nie moglo sie nic stac.. bo pisalam do niego a potem on beszczelnie wylaczyl telefon i jak napisalam mu dlugiego smsa.. to probowal do mnie dzwonic ale wylaczylam telefon i dopiero dzisiaj przyszlo powiadomienie ze dzwonil

Gość alaalicja22
on nie ma domowego

Może mu zniknął zasięg? A dzisiaj wogóle do Ciebie nie dzwoni? Mieliście problemy w związku czy wszystko było ok? No bo przecież musiałby być jakiś powód tego, że nie przyszedł.

Gość alaalicja22
nie nie mozliwe... no caly czas sie klocimy ale on zawsze przychodzil jak sie umawialismy albo wczesniej pisal ze nie przyjdzie bo cos tam.. nie dzwonil dzisiaj do mnie.. wgl masakra;/ jak do mnie bedzie pisal to niech nie liczy na to ze mu odpisze.. nikt mnie tak nie olal;/

W takim razie przykra sprawa. Idź na zakupy na poprawę humoru albo umów się z przyjaciółką. A gnoma miej w nosie! Powinien do Ciebie przyjechać z bukietem róż na przeprosiny.

Gość alaalicja22
to nie w jego stylu .. po prostu jak napisze do mnie to oleje ? chyba dobrze zrobie?

On sam powinien do Ciebie przyjechać. Masz prawo się obrazić.

Gość alaalicja22
nie przyjedzie.. ale na pewno napisze jutro albo za kilka dni.. typu 'co robisz' i uda jakby nic sie nie stalo on taki jest ..

heheh fucktycznie powinien przyjśc z kosztownym bukietem jeśli nie ma porządnego wytłumaczenia (np. poważny wypadek z wylądowaniem na OIOM)

W takim razie odpuść go sobie. Po co Ci taki olewający egoista

Gość alaalicja22
niech sobie pisze:) trudno troche bedzie mi cięzko bo go strasznie kocham ale nie pozwole sie tak traktowac