Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

furrlady

Dr. Karina Engel ze Szczecina-wasze opinie

Polecane posty

Witam, Chciałam zapytać, czy któraś z Was miała styczność z dr. Karnią Engel. Wcześniej pracowała na Unii LUbelskiej, teraz w Policach. Byłam raz u niej na USG i wydaje się byc mało delikatna ale bardzo dokładna, ale może to było jednorazowe:):):):) Piszcie, może wiecie gdzie przyjmuje poza Szpitalem i ile bierze za wizytę. Pozdrawiam

Gość penelopa pomponia
również nie znam, mój lekarz prowadzący też pracuje w Policach;) Może spróbuj na znanylekarz poszukać opinii.

Gość andzka9
ja miałam okazje poznac Pania doktor i w gabinecie prywatnym i w szpitalu w Policach, moim zdaniem bardzo przyjemna i konkretna. POLECAM :)

leżałam w szpitalu pod opieką pani doktor. wybacz określenie ale ZAJEBISTA kobietka. konkretna, rzeczowa, kazdej dziewczynie mowiła dokladnie co sie z nia dzieje, jakie sa mozliwosci terapii, co bedą podawac i dlaczego, jaki to bedzie mialo wpływ na matkę, na dziecko... jedna dziewczyna byla w dosć cieżkim stanie psychicznym to pani doktor ja podniosła na duchu, opowiedziala o podobnych przypadkach ktore mieli i ktore skonczyly sie dobrze... naprawde fajna pani doktor :)

Gość uippppp
up

Gość podbijaczzz
uuuu