Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marina901

wielkosc brzuszka???

Polecane posty

Gość marina901

Witam jestem w 37 tygodniu ciaży i nie mam zbyt duzego brzuszka powiedzcie czy to zle. lekarz nic mi o ty nie mówi ale ja sie troche boje ze cos moze byc nie tak!

Gość Aśka1989k
Hej! Ja też mialam malutki brzuszek, 102 cm w dniu porodu, moja siostra taki miala w 6 miesiącu. Lekarz mówil że dziecko będzie malutkie bo taki maly brzuch. Urodzilam córkę 3550 g i 61 cm dluga. A za to siostra z wieellkim brzuchem 2750 g i 54 dl. Na pewno wszystko jest ok. To cecha indywidualna jaki duży jest brzuch.

Gość saleminka8
ja tez miałam mały brzuch ;) 116cma dziecko4200gi57cm :) miałam cesarke zpowodu złego ułozenia się dziecka przy porodzie i wszyscy na sali dziwili się gdzie on mi się tam mieścił hehe

Gość saleminka8
83 a co ty jesteś gruba jak swinia-współczuje ale jak w 37tc ma mało w brzuchu to niewiele jej urośnie :) ja przybrałam na wadze 21kg ijakoś jak swinia nie wygladałam,dzisiaj mam 1kg na plusie a jestem 3m-ce po porodzie

Ja mialam w dniu porodu 93cm w pasie, przytylam 10kg i wszystko bylo ok...Co prawda synek maly ale urodzil sie w 37tc + u mnie to rodzinne..

to chyba dobrze ze nie masz wielkiego brzucha?? ja tez mialam maly brzuch i jak urodzilam to malo co mi zostalo brzuszka i kg do zrzucenia:)

Gość grendii
U mnie brzuszek pojawił się dopiero na poczatku 8 miesiaca ,ludzie na poczekalni u lekarza dziwili sie jak na pytanie ktory to miesiac odpowiadałam ósmy bo wygladało na piaty, przytyłam w ciazy 8 kg, a synek urodził się 3200 i 54cm. nie masz sie czym martwic, jezeli ilosc wod płodowych jest odpowiednia to jest wszytsko ok

hej ja miałam tez bardzo mały brzuszek 103 cm w 41 tygodniu w dniu porodu a wcale tak mało nie przytyłam bo 16 kg..corcia tez była malutak bo miała 2900 i 49 cm. ale miała 9/10 pkt bo jeden straciła na skorze poniewaz miała oznaki przenoszenia. ale pozatym jest zdrowiutka teraz ma juz 4,5kg i 61 cm;-)