Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alex222222222

Chce bogatego męża

Polecane posty

Gość Alex222222222

Niestety w szkole mi nie idzie najlepiej to pomyslalam ze musze sobie bogatego meza znalezc!! Bo musze byc bogata jak moja kolezanka!!! I jedytne wyjscie to bogaty mąż!! jak myslicie gdzie takiego szukac??

Gość żniwiarz
jak jestes ładna dupa to masz szanse takiego wyrwac a jak nie to spierdalaj ulice zamiantac

Gość Lustereczko powiedz...
na kafeteri pelno takich

Gość Alex222222222
jestem łądna blondynka i mam duze cycki

Gość krótka piłka.
:classic_cool: ja też , ale żeby nie był sknera!

Gość Alex222222222
No bo mam kolezanke ktora ma rodzicow, i ta mama wogole nie pracuje a tata pracuje i duuiuzo zarabia i sa bofgaci!! chate to maja wypasiona, co pare miesiecy jezdza do Egiptu, Bułgarii Tunezjki Hiszpani i wszedzie!!! ciuchiow ma pelno i wogole ;/.... strasznie jej zazdroszcze tez chce zeby moje dziecko bylo tak szczesliwe jak ta kolezanka!! A bez bogatego meza to sie nie uda:(:(

Gość damian - to nie ja
mam zasadnicze pytanie: wolisz bogatego i brzydkiego czy przystojnego, ale nie bogatego? mam takiego kumpla, który jest kasiasty, ale raczej nie jest przystojny, ale jego dziewczyna to niepowiem złego słowa :) dziwie sie, że z nim jest, bo mogła by mieć przystojniejszego chłopaka. chyba poleciała na kase...

Gość soplicówna
jak go poznasz to spytaj czy ma brata i go mnie przedstaw:D

Gość Alex222222222
a moze podoba jej sie z charakteu?? nie kazdy patrzy n wyglad. mnie wyglad nie obchodzi. byle by moje dziecko bylo szczesliwe i nie mialo takiego dziecinstwa jak ja!! i zeby nie musialo przez rok chodzic w 2 parach spodni i trzech bluzachl....

Gość KAŻDA CHCE KASYYY

Gość soplicówna
ja kupuje sobie jedne gacie na kilka lat, średnio tak na 3, a mam obecnie 5 par gaci, także wychodzi, że chyba mam ich mniej od ciebie. ale nie chciałabym kupywać częściej galotów. strata czasu. nie pytaj mnie o związek z poruszanym tematem, bo nie wiem. tak sobie to napisałam.

Gość Alex222222222
Jestem Ładna długowłosa blondynka z duzymi cyckami!! Czy bogaci takie lubią?? Gdzie oni sa?? gdzie ich szukac?? napewno sie spodobam kazdemu ale nie wiem gdzie go szukac!!

Chyba jestem z innej bajki, ale to co tu czytam wydaje mi się puste. Wybacz... Znałam w swoim życiu wiele bananowych dzieciaków i nie wydawali mi się jakoś specjalnie szczęśliwi. Powód? Nie potrafili dostrzegać niczego poza kasą. Bogaty mąż? Zapewne będzie chciał spisać intercyzę przed ślubem i w razie rozwodu zostaniesz z ręką w nocniku. Weź się sama do roboty, a nie licz na cuda! Proste i najprawdziwsze: umiesz liczyć? Licz na siebie!

Gość Alex222222222
pierdolsiz

Twój konstruktywny w Twoim mniemaniu argument uświadomił mi, że nie posiadasz wystarczającej inteligencji, ani nawet podstawowej ogłady, żeby uwieść bogatego,a wśród bogatych trzeba sprawiać przynajmniej takie wrażenie ;) Idąc dalej? Bufonady Ci nie brakuje i tu się nadajesz. A ja idę stąd, bo nie mam w zwyczaju polemizować z intelektualnym i mentalnym plebsem. Powodzenia ;)

Gość tomaszowaty
maksimum, które może osiągnąć autorka to mąż buras opowiadający o kasie a bez pieniędzy. Będą idealnie do siebie pasować ;-)

a ja nie chcialam znalezc bogatego, tacy sa czesto rozpuszczeni, nie doceniaja tego, co maja. wolalam aby dojsc razem z nim do wszytkiego i zeby to byla nasza zasluga. i udalo mi sie - oboje pochodzi z biednych rodzin ale udalo nam sie dojsc do dobrego (zadowolajacego nas) poziomu - ale dokladnie pamietamy jak to bylo w domach rodzinnych wiec staramy sie aby zapewnic inna przyszlosc naszym potomkom

Gość mgdpjtgb
Mam bogatych kumpli. Wiesz gdzie najczęściej bywają? W burdelach moze sie tam zatrudnij a jakis bogaty książę Cie stamtąd wyciągnie. Kase od razu bedziesz miec i jak weźmie Cie taki to bedziesz pewna ze kocha skoro taka jak ty weźmie... Tacy na poziomie co nie bywają w takich miejscach a tez sa bogaci to nawet nie spojrza na taka jak ty. Z czym ty chcesz startować? Ani oglady wychowania słownictwa itd pewnie nie masz a przynajmniej wnioskuje po rozumowaniu i wypowiedziach twoich. Choćbys nie wiem jak piękna byla to jesli nie zakocha sie w tobie taki to nie licz ze sie z byle kim ożeni. http://www.umieramy.pl/?NTYxNg==

Gość zupełny brak szacunku
sztuką jest wyjść za mąż za meżczyznę z potencjałem i żeby on przy tobie ten potencjał rozwinął :), żeby to był Wasz wspólny sukces Tak jak mój mąż np :)