Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiiikaaasssss

czy 2,5tys starczy?

Polecane posty

Gość kasiiikaaasssss

na prysznic wykladzine fugi do plytek drzwi wejsciowe i drzwi do lazienki , oraz umywalka i lustro do lazienki?

Gość kasiiikaaasssss
dlaczego watpisz?

Gość mejbe- bejbe
same drzwi kosztuja z piec stóek- mówie tu o wewnętrznych bo wejsciowe odpowiednio drozej. No i dolicz do tego, kabine prysznicowa do tego brodzik, wykładzine i ta cała reszte.... Wątpie i to bardzo

Gość kasiiikaaasssss
to nie wiem co wy chcecie kupic widzialam drzwi wejsciowe w promocji bardzo ladne za 349zł kabine za 400zł i wykladzina wychodzi mi 300zł bo to male mieszkanko umywalka z 200zł lustro za 40zł fugi z 300zl? nie wiem nie znam sie czyli wychodzi ze starczy

Gość soplicówna
na jedną z wyżej wymienionych rzeczy pewnie tak, na reszte musisz poczekać

Gość kasiiikaaasssss
tak lustro za 40zł zwykle lustro chcialam bo i tak mam zrobione halogeny nad lustrem

bedzie malo, chyba, ze chcesz wszytko kupic najtansze lub na promocji - pamietaj tez o jakosci wykonania - to ma byc na lata

Gość kasiiikaaasssss
w castoramie np. nie zawsze te z promocji i te tansze sa gorsze...

Ja kupiłam fugi w podobnej cenie do Twojej - są ok, a były na promocji. powodzenia w urządzaniu :)

Gość kasiiikaaasssss
a kolor ma znaczenie? bo potrzebuje rozowe do lazienki i zielone do kuchni :)

Gość szfdsdfsxefsxfs
jak chcesz kupować wszystko najtansze to straczy, ale nie zawsze to najtansze jest dobrej jakości, ja planuje kupic drzwi wejsciowe i mam na to jakies 1200 zł to taka optymalna kwota z montażem, z kolei lustro tez chce kupić to trzeba liczyc do 100 zł - ja akurat potrzebuje nieduze na przedpokój, kabina prysznicowa z tego co sie orientuje to tania tez nie jest a jak kupisz badziew to bedziesz miała badziew na wiele lat, lepiej kup sobie dwie rzeczy z wymienionych a jak sobie kase stopniowo uzbierasz to kupisz reszte, ja tak robie, nie było nas stac od razu wyremontowac mieszkania i robimy to partiami

Gość frajer z kafeterii
policzmy to optymistycznie, łazienka 4x3 m wysokość ułożenia glazury 1,5m więc mamy 21 m^2 + 2m zapasu to 23m cena 30zł/m to daje 690zł + klej 22zł worek to 5 worków to 110zł więc daje to 800zł ! a gdzie brodzik i robocizna ?

Gość kasiiikaaasssss
haha troche duza ta twoja wyliczona lazienka:p ja mam bardzo malutka lazieneczke:) robocizna za darmo :)