Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona..melancholijna

proszę pomóżcie..

Polecane posty

Gość po choinkę wam dom
"ale my nie mamy po 17 lat i wiemy czego chcemy w życiu." no nie jestem taka pewna, bo jak to się stało że poznałaś faceta który też jest z przeszłoscią i zobowiązaniami..... gdybyś poznała wolnego równolatka, nie miałabyś takich problemów nie ma to jak zaczynać od kredytów i długów chcesz z nim być, jesteś tego pewna....no tak on może też chce ale wygląda na to że nie uśmiecha mu się równocześnie spłacać byłej żony i opłacać raty kredytu na dom czy miesiecznego czynszu za wynajem z drugiej strony nie chcesz mieszkać w ciasnocie z babcią....słowem impas masz do wyboru albo spotykać jak jak nastolatkowie na randkach albo pomieszkiwać w ciasnocie, bo raczej wymuszanie na facecie kredytów nie jest dobrym pomysłem

Gość kobieto gdyby myslal o Tobie
przyszlosciowo to , by sie po prostu z Toba ozenil.A Ty od kaczej dupy zaczynasz.Nawet jak zamieszkasz wreszcie z nim(Bo facet ewidentnie ma to w dupie) to nastepna jestes szmta na , ktorej sie wyjezdzi .A za zone sobie wybierze kogos innego.Jestes tylko dupodajka.Amen.

Gość Melpomena...
po choinke..... ty jakas zdruzgotana zyciem jestes chyba?? Autorko, glowa do gory, siadzcie razem, pogadajcie, powiedz co Ci lezy na sercu.... Rozmowa!!! Rozmowa to podstawa!!!

Gość ona..melancholijna
to, że ktoś miał żonę (męża) nie znaczy że jest gorszy. ja np jestem panną z dzieckiem bo nie chciałam brać ślubu. on wziął.. taki los ludzki. nie wymuszam na nim zaciągnięcia kredytu..

Gość po choinkę wam dom
nie masz 17 lat ale tak się zachowujesz chyba gdy kolesia poznałaś trzeba było się zastanowić na cholerę Ci facet też rozwodnik z dzieckiem i zobowiązaniami.... no ale Tobie brak wyobraźni i pewnie myślałaś że wystarczy że się kochacie.... otuż nie, czasem potrzebny jest zdrowy rozsądek a czasami kasa nie ułożyłaś sobie życia za pierwszym razem, zostałaś z dzieckiem na pamiątkę i teraz wcale nie jesteś mądrzejsza o tamte doświadczenia, cchesz się pchać w kolejne kłopoty dobrze że chociaż ten facet racjonalnie myśli i woli najpierw uregulować swoje sprawy zanim zdecyduje się na kolejne zobowiązania

Gość jjdjqjqewjdjq
ludzie to maja we lbach p.........:O masz dzieciaka,nie wyszedl ci jeden zwiazek a juz ladujesz sie wdrugi i masz wielkie pretensje o to ze nie mieszkacie razem,facet ma jeszcze zobowiazania a Ty juz mu leb suszysz:O nie masz nic innego do roboty tylko skupiac cala uwage na facecie?zajmij sie dzieckiem przestaniesz czepiac sie jak rzep psiego ogona:O

Gość po choinkę wam dom
no cholernie zdruzgotana jestem..... ale przynajmniej nie jestem rozwódką z dzieckiem na karku, mam własne lokum i nie muszę się prosić jakiegoś dzieciatego by z łaski ze mną zamieszkał

Gość ona..melancholijna
jesteście beznadziejni (w większości). nie życzę sobie pisac o moi dziecku. nie wspominam o nim bo nikt sie z nim nie równa.. poza tym to nie temat o dziecku

Gość jjdjqjqewjdjq
nie wyciagnelas wnioskow z poprzedniego zwiazku,dziecko jako pamiatka,ale nie zazdroszcze:O i na cholere Ci rozwodnik ze zobowiazaniami?wogole cie nie rozumiem..czy az tak zdesperowana jestes ?chyba tak,na to wyglada

Gość po choinkę wam dom
laska po prostu na gwałt szuka żywiciela rodziny znalazł sie zainteresowany to szybko chce usankcjonować ich miłość, coby mieć pewność że facet w miedzyczasie się nie rozmyśli i nie zniknie a facet skoro kocha to niech szybko bierze kredyt na ich miłosne gniazdko by ona poczuła się bezpiecznie i nie miała wrażenia że znowu wszystko sknociła i zaprzepaściła szansę

Gość jjdjqjqewjdjq
ale dziecko masz i byc moze facet cie po prostu nie chce,bo skoro sam ma dziecko to woli poszukac sobie wolnej bez zobowizan,gdyby chcial to by sie ozenil a nie kazal na siebie czekac 2 lata:O spojrz prawdze w oczy...ma cie gdzies!!!!

Gość jjdjqjqewjdjq
szuka ojca dla dziecka D

Gość jjdjqjqewjdjq
autorko,nie mydl nam oczu io sobie tez,kujesz zelazo poki gorace,bofacet moze zmienic zdanie i olac cie,poki co znalazl naiwna ,z ktora jest bez zobowiazan bo mu tak wygodnie,ale na dluzsza mete nie mysli o stabilizacji

Gość po choinkę wam dom
mam wizję pięknej idylli koleś da się namówić na kredyt, wpakujecie się w budowę domu a w międzyczasie zafundujesz mu bobaska "byście mieli wspólne dziecko" najfajniejsze w całej historii jest to że już zacznasz mieć do neigo pretensje, założę się że rozmowami na temat wspólnego zamieszkania skutecznie go do siebie zniechęcisz na miejscu tego faceta, na Twój widok uciekałabym jak Struś Pedziwiatr

Gość kobieto gdyby myslal o Tobie
zreszta jestes panna z dzieckiem czyli , ktos cie zapylil, i kopnal w dupe.Ty nawet nie jestes rozwodka z dzieckiem.Taki smiec na rynku matrymonialnym.Smiec przez duze S.

Gość Melpomena...
Wiecie co dziewuchy, wezta sie jedna z druga do garow i obiadu, bo sie Was w glowach przewraca. Po chionke.... zdruzgotana, bez dzieka, z wlasnym lokum i NIESZCZESLIWA... to faktycznie rozwiazanie nie lada. No bo przeciez jak mi sie nie udalo to moze jej tez sie nie uda... Nie bede sama!! Troche samokrytycezmu zycze i dystansu bo sie Wam dziewczyny przyda. Zgorzkniale jestescie jak stare baby bez perspektyw. Ona..melancholijna.... zobowiazania finansowe, zobowiazaniami. Nie da sie od nich uciec. Ale bycie razem nawet na 12 mkw to bycie razem. Jak sie czegos pragnie to nie ma rzeczy niemozliwych! Powodzenia!! :)

Gość Bodhisattwa
A cóż on to ma za zobowiązania względem ex w wysokości 55tyś. zł.? Za co ma jej tyle zapłacić?

Gość mgdpjtgb
Jakby mu zalezalo to by mieszkał z toba. A na week jak by brał swoje dziecko by wracał do siebie skoro tłok to taki problem i ewentualnie was odwiedzał z dzieckiem. Przeciez skoro to jego to na staje od razu od rodziców nie musi sie wyprowadzić.nie widze problemu jak sie chce byc z kims to sie jest i tyle. http://www.umieramy.pl/?NTYxNg==

Gość ewus21
nie zgadzam sie z powyzszymi wypowiedziami. Mysle, że powinnas cierpliwie czekac bo facet ma zobowiazania ktore musi i chce jak najszybciej splacic i napewno nie chce cie obarczac swoimi starymi problemami. Mysle po prostu ze obawia sie ze jak zamieszkacie razem to bedziecie mieli problemy finansowe i moze dlatego nie chce jeszcze zamieszkac razem z Toba. A na slub tez jest potrzebna kasa.

Gość Jam jest twój Stary xD
ja nie mam nic do Powiedzenia na Temat Ale chce się Odnieść do Jednej K,u,r,w,y pod nickiem to cudowne co piszesz , Fraje rze To że ty jesteś w swoim tępym życiu nieudacznikiem , to nie znaczy że Ona też jest . W ogóle tępaku , nie pisz na mądrych Forach , i tak samo Przegrasz , Żegnam !