Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Madam Cebulka

Hej krejzolki !! wpisujcie sie tu wszyscy którzy mnie koffacie

Polecane posty

obiecuję poprowadzić nudny topik na 5 stron conajmniej, taki z dupy i o niczym, bo przercież o czym miałabym mówić? ehhhh jade zaraz sie lansować moim mopedem na wiosce , ale wczesniej zakładam stringi na plecy i tipsy :) buziaki mordziaki :* :* kissskiii

cześć tu Leja :* :* opowiedz mi o swojej pasji motoryzacyjnej?? bo ja tez mam taką, a Ty jezdzisz może na zloty albo spoty samochodowe??

Gość tłu łeja
Ja tam tylko jeżdżę na ręcznym, mój ulubiony sport motoryzacyjny, przekładanie wajchy 3 razy dziennie :)

"ostra ale jada po tobie..gdzie te dawne riposty twoje ?? " Tu Leja- a ty już drugi dzień o tym samym :O Żeli Papą- słuchaj, podobno gdzie Ostra tam i ja, słabo szukałas :D Ale wiesz, ja się dziś też na Sobiesiakównie musiałam skupić :classic_cool:

a tam , pies a łosioł wielka różnica!! nie studiowałam biologii więc nie wiem , w ogóle niczego nie studiowałam (hahah lol ;* :D :D) no dajecie dajecie ja już dzisiaj dałam 2 razy :* tu lejka ładnie! 3 razy no no :D ostry chłopak z Ciebie

włosy mam blond długie jak lont :D i w ogóle jestem wystrzałowa jak dynamit hahahah :) czekajcie muszę się komuś podlizać :D w końcu nie bez kozery jestem ostra jak tępa brzytwa

Gość Dla mnie ostra jest niezła
Co kto lubi, ja takie blondyny lubię ;)

tu Leja jak chcesz mam kolege który może Cię "złamać" jak strzelbę i zapiąć :P Prawie to samo co "zagiąć".

Gość Dla mnie ostra jest niezła
Ostra groźby są karalne wiesz :classic_cool: :D