Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oajajaj

moj facet chaialby zebym byla w lozku

Polecane posty

Gość oajajaj

bardziej agresywna i dominujaca. nie wiem jak to zrobic wiec prsze o porady. dziewczyny jesli wy dominujecie to co mowicie, jak sie zachowujecie? a wy chlopaki jak rozumiecie bycie bardziej agresywna i dominujaca? bede wdzieczna za kazda normalna sugestie:)

Gość nie mam pojęcia od kogo
nawyzywaj go, przylej z płaskiego, ugryź tu i tam:P

inicjuj zbliżenie seksualne gdy masz ochotę Rozpinaj mu spodnie ,stawiaj mu penisa, rozbierz się tak żeby odkryć tylko piersi i cipkę , masturbuj się przy nim ,jęcz gdy w ciebie wchodzi, gdy musisz sobie dokończyć to weź jego rękę i pokaż mu jak ma stymulować Stosunek na jeźdźca powinien być u was regułą

Gość oajajaj
stosunek na jezdzca jest u nas regula:) on mowi, ze chcialby zebymmu mowila co ma robic jak na robic, ale to wlasciwie jest bez sensu bo on robi dokladnie to co ja lubie bez mowienia. co jeszcze ewentualnie moglabym robic?

no to mu mów Tak już jest podczas stosunku że często się mówi to samo bo to jest podniecające dla partnera.

Gość FOTEL
może zainicjuj seks w miejscu publicznym(ale bez przesady,i może jak się ociepli),może anal

Gość FOTEL
jak by mi dziewczyna cały czas sikała do łóżka to bym się wkurzył,a nie podniecił

Gość oajajaj
np w jakim miejscu publicznym?:)

Gość Foxy_coxy
Jezeli on ci powiedzial, ze chce, zebys byla agresywana i dominujaca to chyba chodzi mu o to, ze chce, zebys go uzywala. Potraktuj go tak jakby byl narzeciem dla twojej przyjemnosci. Wydawal mu rozkazy. Usiadz mu na twarzy i kaz mu dokladnie wylizac Twoja cipke, przywiaz go do lozka i draznij go, np. pobaw sie troche jego ptaszkiem, a potem nagle odejdz i zacznij go przez chwile ignorowac, rob cos zupelnie innego. Kaz mu czekac na jego pania. Jezeli jestes odwazna to kaz mu wylizac twoja pupe, twój rowek. Po prostu wydawaj mu duzo polecen. Raz po raz kaz mu przestac i powiedz, ze na wiecej musi sobie zasluzyc albo ladnie poprosic. Kaz mu wycalowac Twoje stopy.