Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zzakochanaa

POMOCY

Polecane posty

Gość zzakochanaa

Hej.. spóźnia mi się chyba okres i nie wiem od czego.. może to być związane ze stresem? ostatnio mam go dosyć dużo.. problemy ze szkołą.. Ostatni okres zaczął mi się 20 stycznia.. i 1 dzień był bardzo obfity, wręcz leciało ze mnie jak z 'kranu'.. 2 dzień był już normalny. z 2 na 3 dzien okresu dostałam grypy żołądkowej i okres tak jakby się zatrzymał ;/ zamiast krwi, to przez 2 dni miałam tak jakby brązowy śluz.. dzisiaj jest 16 luty i okresu nie ma jeszcze ;/ . nigdy nie czekałam na niego tak długo.. zawsze był przynajmniej o tydzien szybciej niz zawsze, poniewaz mam go jeszcze nieregularnie.. a nadal go NIE MA! Pobolewają mnie piersi i mam śluz taki gęstszy z grudkami jak to w dni niepłodne.. Od ok 2-3 miesięcy uprawiam z moim chłopakiem petting prawie codziennie, i gdy on się 'spuszcza', to zawsze próbuje iśc od razu umyć ręce i później próbuje unikac kontaktu ze swoimi narządami.. Też nie sądze, aby on mógł mieć jakoś palca 'umoczonego' w spermie i potem, żeby przeniósł ją do pochwy.. Pomocy! Normalnie odchodzę od zmysłów! Czy w ogole była jakaś mozliwość, żeby wprowadzić sperme mi do pochwy? Czemu nadal nie ma tego okresu.. ;/ ? ps. nie kochałam sie jeszcze z moim chłopakiem.. pomocy...

Cóż ci mogę poradzić, jedynie zrobienie testu ciążowego. Po co masz się niepotrzebnie stresować... to rozwieje Twoje wątpliwości...