Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jurek wiercipiętka

moja żona jest zboczona

Polecane posty

Gość jurek wiercipiętka

Przed ślubem wzbraniała się od seksu (ale był). Teraz jesteśmy kilka miesięcy po ślubie i ona chce kochać się kilka razy dziennie, robi loda jak zawodowa dziwka ( z połykiem), wcześniej mówiła, że to obrzydliwe itp. Wczoraj w nocy dosiadła mnie i bardzo ostro.....wyruchała.. Chce też analnie........ Ja już nie mam siły ani ochoty...

Gość gfhfghfg
i wtedy sie obudziles

Gość Doctor Gyno
Taa kilka miesięcy po ślubie a Ty nie mozesz?

Gość
To zacznij chcieć bo ja jestem laską i też lubie lodzika zrobić z połykiem chociaż jestem jeszcze dłuuuugo przed ślubem ale mam stałego partnera. Moja odpowiedz to ciesz się że ma ochote teraz bo pożniej bedziesz nażekał ze nie ma seksu ::):):):):) Gdybym była na Twoim miejscu chętnie bym z nią to wszystko robiła jeżeli jest atrakcyjna. ;)) pozdrawiam żonkę :D

Gość znam ten motyw
Wy się nie śmiejcie, to samo jest u mnie, człowiek wziął nieśmiałą dziewicę a teraz to seksualny potwór, wmów sobie tak jak ja że jesteś zajebisty w te klocki, dlatego ona ciągle chce więcej, nie wiem czy taka jest prawda ale takie myślenie będzie powodować że Ci nie opadnie :D

dawaj mi ją. Moja raz w miesiącu daje mi po bożemu bez pieszczot itp. kurde facet masz jak w raju. Ja tez tak chce!!!

Gość twoja zona nie jest zboczona
jestes młodym facetem , po ślubie parę miesięcy a ty już masz dość?? coś z tobą nie tak! a co to będzie za parę lat? bardzo współczuję twojej żonie.........

Gość jeszcze kiedys
bedziesz marzyl o takim seksie

Czy Ty przypadkiem autorze nie jestes moim mężem??? ;) Co z Wami faceci, ja mam takie libido, że moglabym męża bzykać co godzina, dzień w dzien, noc w noci nie dlatego, że jest taki zajebisty w łóżku, tylko dlatego, że ja po prostu uwielbiam seks, a i dodam jeszcze, że praktycznie przy każdym stosunku brak u mnie orgazmu (czasem zdarzy sie łechtaczkowy, przy dwóch pozycjach, albo przy oralu albo paluszkach), ale nigdy, powtarzam NIGDY mi to nie przeszkadzało. Niektore kobiety po prostu lubią seks.... Jestem jedna z nich... niestety trafiłam na faceta o mniejszym libido, niz moje, ale jakos dajemy rade. ;)

Gość mąż swojej żony
środa a Ty nigdy nie jesteś zmęczona? nie pracujesz?????????

Gość damianek234
to ty Środa nie musisz mieć orgazmu??? To po zakończonym stosunku nie czujesz przyjemności ,ale wy kobiety jesteście dziwne. :)

Gość czemu zaraz dziwne
??? stosunek jest przyjemny i bez orgazmu :)

Gość damianek234
dla mnie nie musi być zakończony orgazmem i chyba my nie rozumiemy dziewcząt

Gość dsdsdssssss
Ale ty damianek chyba facet jesteś nie? co innego wytrysk u facetów a kobiecy orgazm...ciężko spotkać dobrego faceta w te klocki :P ..

Gość anioiooołŁŁeczeeeeeeek
damianek234 polecam ci książke Gray John - Mezczyzni sa z Marsa a kobiety z Wenus na pewno będzie ci łatwiej wówczas :D

Gość damianek234
nie wiedziałem ze moje laki nigdy nie maiły orgazmu podczas bzykanka ale mi mówiły że było im dobrze i jęczały jak ostro dymałem

Gość facet taki sobie
a ja ostatnio zauważyłem cos bardzo ciekawego podczas seksu z żoną i podczas masturbacji również: otóż zdarza mi się miec 2 wytryski podczas stosunku.... gdy już dochodzę i szczytuję przestaję się poruszac mam wtedy około 5 strzałów zatrzymuje się na kilka sekund i wtedy dalej się kocham zmieniam pozycję i dopiero po pewnym czasie następuje jakby drugi orgazm.... wtedy już do końca wszystko wylatuje następne 5-6 strzałów ;)

zauważyłam na kafeterii takie zjawisko rekompensacji - osoby którym brak czegoś w życiu chcą tu uchodzić za takie którym tego nie brak i tak np. jak ktoś ma nick wredny, złośliwy, szczery, ostry - to żeby nie wiem jak się starał zawsze będzie odwrotny z kolei osoby o sympatycznych nickach są czesto dużo bardziej wredne. jak ktoś za wszelką cenę chce uchodzić za mocnego w gębie to wychodzi na cieniasa. osoby które są pewne swojej urody nie zamieszczają tu fot celem dowartościowania :o :o :o ostra siostra nie jest lizodupem? a jak się przymilasz do Naczelnego Chama aka Ban Dole to niby co to jest?? marzy ci sie własne TWA :/

Gość damian - tak to ja.
dlaczego zawsze jest odwrotnie... Też chciałbym taką żonę co tak uwielbia sex, a wy na to narzekacie. A głodnemu chleb na myśli...

brzydula czy to znaczy że ty jesteś piękna? ;)

12:01 [zgłoś do usunięcia] mąż swojej żony środa a Ty nigdy nie jesteś zmęczona? nie pracujesz????????? Pracuje i owszem, bywam zmęczona, ale wtedy własnie najbardziej lubię wtulić sie w mojego męża, popieścic sie z jnim i pokochac, wtedy ide spać naprawde zmęczona i śpi sie lepiej, z reszta nie każę mu (jak jest zmęczony po pracy) biegać, czy robic pompek, dla Was, faceci seks to tez przyjemność. 12:11 [zgłoś do usunięcia] damianek234 to ty Środa nie musisz mieć orgazmu??? To po zakończonym stosunku nie czujesz przyjemności ,ale wy kobiety jesteście dziwne. Niektóre kobiety tak maja i już. ;O Ja kocham seks sam w sobie.. Czego my nie probowaliśmy z mężem, żebym, miała orgazm, ale nie miałam i juz sie z tym pogodziłam. :P 12:22 [zgłoś do usunięcia] normalny mazowsze sroda - najwyzszy czas na orgazmy Miło by było, gdyby się zdarzyło :)

Gość bba
Co do kobiety to może jej chodzi o dziecko. Niektóre mają pęd do macierzyństwa i po dziecku może już się skończyć. To duży skrót myślowy ale gdzieś taka informacja obiła mi się o uszy. Chociaż ja mam odwrotny problem do kolegi i muszę przyznać że chyba wolał bym odmawiać zamiast czekać na jakiś ochłap. Zobacz jakieś wibratory dla swojej wybranki, może wibrująco-posuwisty, albo cokolwiek innego co by odciążyło twoją męskość i pozwoliło jej zadowolić się samej. Albo przytyj, przestań się golić, perfumuj się zapachami jakich nie lubi. Wiem to nie wyjście ale możesz takie wybiegi stosować okazjonalnie jak już bardzo brak Ci sił

Gość zgaga20
ona nie jest zboczona tylko ma duze potrzeby

Gość yak
Kurcze a moja nie chce wcale! Po urodzeniu drugiego dziecka jej sie odechcialo.

Gość M300
Ja ostatnio pisałem sms z żoną o kolegi tak jakoś takoś zaczoł się temat sex i co się okazało dziewczyna lubi to co ja i mówiła że Pan S... jest słaby w te klocki i czesto się nie bawią a ona ma wielką ochote i z tego co pisała to jest zboczona ja znowu jestem bardzo zboczony i też chciałbym dziennie się pobawić a znowu z moją żoną to ciężko namuwić nie żebym nazekał bo też jest zboczona i w ogóle ale tylko dlatego bo ja tego chce a to takie mniej podniecające. Jakoś ludzie nie umią się dobrać i całe życie w tych sprawach się męczą.