Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bdfxgbfg

sroda popielcowa

Polecane posty

Gość bdfxgbfg

poscicie jutro?

Gość bdfxgbfg

Gość osobarefleksyjnaraczej
Dopiero co Boże Narodzenie, a już Popielec, nie? Ja poszczę. Ale powiem wam - chodzę dziś zdumiona, że na dzień przed Poipielcem przyśnił mi się sen, który był jakby nakładką na takie wydarzenie, które przydarzyło mi się w 2008. I już było wszystko tak jak powinno, realistycznie. Dostałam za swoje gdearnie 7 zł nawet. Niby śmieszne, ale przynajmniej nie takie straszne jak ostatnio. Ostatnio rok się bałam. Teraz dzień pomyślę i mi minie chociaż... ? Niemniej to już było zachodnie - i dobrze.

Diabeł to coś strasznego jest, ale - to chyba jeszcze gorsze - co ta Polska sobie nie wyobraża jeśli o Rosję chodzi? Nie wiem. Na szczęście mi się zachodnio śniło a ja chodziłam i wołałam tak (coś jakby prochem jesteś i w proch się obrócisz) - to wołałam tak - ale trzeźwa byłam!!! - ZRÓBCIE NO COŚ Z TYM TU WSZYSTKIM, Z TYM ALKOHOLEM. Tak się darłam jak walnięta :(

Ale śniła mi się komuna jakby - ale coś strasznego i jeszcze że Papież jest BARDZO WAŻNY. Papież Polak. Takie rzeczy. Inne to trochę posklejane z mojego życia itp. to nie mogę już pisać. Ale generalnie uważam, że zachodnio mi się śniło. I dobrze.

Gość
nie będę nic jadła i piła przez 40 dni i nocy :classic_cool:

No i jaka ja byłam modna w tym śnie - nie mogę - tu kupuję stare lompy z przeceny na bezrok, a tu byłam modna - ostatni krzyk mody - jak z żurnala zachodniego.

No co - dobrze mi się śniło. Tu jest takie złodziejstwo i dziadostwo, że jedyne co mi młodzież mogła wszechpolska zaproponować to jałmłużna - 7 zł za gderanie. Ale jak ktos wyjeżdża teraz i mówi dobrze o Polsce to jest stuknięty - tak mi się śniło. A to sama wiedziałam - już wszyscy mają złodziejstwa tu dosyć. I dobrze. Co to ma być? jeden wózek ze złomem a drugi tyle kasy :(

I to jeszcze ze śmiechem te 7 zł dostałam i tyle się tu zmieniło na lepiej. :(

Gość bdfxgbfg