Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość khatarinka

dieta kopenhadzka

Polecane posty

Gość khatarinka

witam dziewczyny od jutra zaczynam diete kopenchadzka :) kto ze mna? chcialabym osiagnac wage z przed ciazy czyli 54-55 kilo obecnie waze ok 61 kg dla uproszczenia podaje jadlospis pozatym chcialabym zmotywowac was moim efektem jaki osiagnelam po tej diecie gdy robilam ja przed ciaza a bylo to ponad 5kilo na pewno :) wiec efekty na prawde sa trzeba tylko sie zmobilizowac co jest dosyc ciezkim zadaniem mam nadzieje jednak ze ktos sie dolaczy pozadje jadlospis i pozdrawiam :) Dieta Kopenhaska DZIEŃ 1, 8 Śniadanie:1 kubek kawy, 1 kostka cukru Lunch:2 jajka na twardo, gotowany szpinak , 1 pomidor Obiad:1 duzy befsztyk, sałata z olejem i cytryną Dieta Kopenhaska DZIEŃ 2, 9 Śniadanie:1 kubek kawy,1 kostka cukru Lunch:1 duzy befsztyk, sałata z olejem i cytryną Obiad:1 plaster szynki, 2-3 szklanki jogurtu naturalnego Dieta Kopenhaska DZIEŃ 3, 10 Śniadanie:1 kubek kawy,1 kostka cukru, 1 grzanka Lunch:gotowany szpinak,1 świeży owoc, 1 pomidor Obiad:1 plaster szynki, 2gotowane jajka, sałata z olejem i cytryną Dieta Kopenhaska DZIEŃ 4, 11 Śniadanie:1 kubek kawy,1 kostka cukru, Lunch:tarta marchewka, jajko na twardo, twarożek naturalny Obiad:sałatka owocowa,2-3 szklanki jogurtu naturalnego Dieta Kopenhaska DZIEŃ 5, 12 Śniadanie:duża tarta marchew z cytryną Lunch:duża chuda ryba Obiad:1 befsztyk, sałata i brokuły Dieta Kopenhaska DZIEŃ 6, 13 Śniadanie:kubek czarnej kawy, kostka cukru Lunch:kurczak, sałata z olejem i cytryną Obiad:2 jajka na twardo, duża marchewka Dieta Kopenhaska DZIEŃ 7 Śniadanie:kubek herbaty bez cukru Lunch:kawałek chudego grilowanego mięsa Obiad:NIC

Gość etruska
Ja ostatnio ją przechodziłam :) minus 5 kg ;) życzę powodzenia :)

ufff dodalas mi energii :) heheh byle tylko wytrzymac :) tez ja robilam i jest ciezko nie powiem ale efekt jest w koncu to tylko 13 dn pozdrawiam !!!

Gość alishka00
kopenhaska :P naucz się pisać zanim zaczniesz.