Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość looooovveeccv

rysik a ekran dotykowy???

Polecane posty

Gość looooovveeccv

co daje używanie rysika???? czy to robi jkaąs różnice, czy rysik czy palec??? od kilku dni mam Samsunga Avile i obsługuję ją palcami, na ekranik nalepiłam ochronną folię, ale dzisiaj razem z zamówionym pokrowcem przysłali rysik(ktyry dziwnie wygląda, mam wrażenie że mogę nim uszkodzić ekran----to był gratis) i zaczęłam sie zastanawiać czy nie powinnam takiego używać???? i co zrobić jak (pytanie na przyszłość) telefon nie będzie reagował na dotyk??? to się naprawia, zgłasza do miejsca zakupu??? czy płaci sie za naprawę lub wymianę telefonu??? i się w to nie wczytałam jeszcze, ale jak jest z netem, są w to co pła ce wliczone jakieś minuty czy nie??? aj jak płacę za korzystanie z neta to ile??? dzięki z góry za wszystkie odpowiedzi :) ;*

Gość mozesz palcem
telefon powinien normalnie dzialac

Gość looooovveeccv
ok, nie no tez myślałam ze palcem bedzie ok, ale się zaczęłam zastanawiać po co ten rysik i postannowiłam spytać :D

Zależy jak używasz telefonu...bo np. pisząc na klawiaturze, która przypomina tę tradycyjną wygodniej jest palcem. Z kolei jak obrócisz telefon w poziomie i piszesz na a la klawiaturze komputerowej (nie wiem jak to się profesjonalnie nazywa :P ) to rysik jest po prostu bardziej precyzyjny i faktycznie przydatny. Chociaż ja mam jakąś tam nokię i absolutnie nic mi nie drapie :)

Gość co ty w ogole gadasz
Jak może rysik dziwnie wyglądac..? Też mam avilke i lepiej robi się wszystko palcem :D ale skoro już mam rysik (gratis) i z niego czasem korzystam. Szczerze to przygatny jest tylko do pisania .