Mozaika654 0 Napisano Luty 16, 2010 Kochałam się z moim chłopakiem w ost. dzień okresu (mój cykl trwa 30dni a okres 5-6dni). Jednak nie doszedł on w środku. Mam pytanie w związku z tym czy możliwa jest wpadka jeśli robiliśmy to bez zabezpieczenia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 16, 2010 Bierzesz tabletki????? Ja też to ostatnio robiłam w prawie ostatni dzień okresu bez gumy i też nie skończył we mnie :) na 2 dzień robiłam sobie test ale nic nie wykryło bo chyba jeszcze za wcześnie... Ale mało prawdobodobne że wpadliście. :) Pozdrawiam ;)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mozaika654 0 Napisano Luty 16, 2010 Właśnie jeszcze nie biorę... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ona 20 Napisano Luty 16, 2010 Myśle że małe szanse na wpadke. Bo dni płodne były by okolo 15 a robiliscie to 6dnia cyklu. Plemniki przezywaja srednio 3 dni. moja ginekolog kiedys powiedziala mi ze zdarza sie ze moga przezyc 10dni. Jesli masz regularny cykl i nic sie tym razem w nim nie zmieni to szanse male Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chyba że nie był to okres Napisano Luty 16, 2010 a tzw krwawienie śródcykliczne, wtedy płodne są zaraz po - mozna to stwierdzić na podstawie regularnych pomiarów temperatury. Znam osobe która zaszła w ciąże zaraz po okresie przy cyklach ponad 30 dniowych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość natilk Napisano Luty 13, 2013 Witam kochałam sie z mezem bez zabespieczenia w ostatni dzien miesiaczki cykl 36 dni okres trwal 5 dni czy mozliwe ze jestem w ciazy minelo 8 dni a ja wymiotuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AltGr 0 Napisano Luty 13, 2013 kup tecik ciążowy lub odwiedź ginekologa :) Ja jestem przed wizytą bo spóźnia mi się od kilku dni miesiączka a uprawialiśmy zawsze z chłopakiem seks w prezerwatywie i przerywany ale i tak cos mnie stresuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość natilk Napisano Luty 13, 2013 no wllasnie mi sie jeszcze nie spoznia :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach