Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Porady psychologiczne

Porady psychologiczne

Polecane posty

Gość Porady psychologiczne

Wszyscy potrzebujemy miłości… Często napotykamy w swoim życiu różnego rodzaju trudności. Coś się nam nie udaje, nie dostajemy tego, co dla nas ważne. I chodź wszyscy przechodzimy podobne doświadczenia wydaje nam się ze nikt nas nie rozumie. Jednak staramy się radzić sobie z tymi przeciwnościami na bardzo różne sposoby. Niektórzy załamują ręce, skupiają się na tym ze nie wiedza, co maja zrobić a nie szukają pomocy lub nie wiedza gdzie ja znalesc. Wasz najlepszy przyjaciel ma dość wysłuchwania lub nie potrafisz mu opowiedzieć do końca jak jest naprawdę a jeśli rozmawiamy z kimś i chcemy uzyskać pomocy to szczerość jest naprawdę bardzo ważna. Najłatwiej otworzyć się przed kimś, kogo się nie zna a może nawet nigdy nie spotka, dlatego tez niektórzy szukają porad przez Internet a te często kosztują. Dlatego też chciałam zaoferować swoja pomoc. Interesuje się psychologia dużo czytam i rozmawiam z rożnymi ludźmi. Ogólnie mam na myśli właśnie sprawy sercowe, czyli te, które najczęściej nam nie dają wewnętrznego spokoju w dorastającym wieku. Czasami ktoś nam powie eetam czym ty się przejmujesz nie ma czym. Każdy problem jest ważne skoro nas niepokoi. Wewnętrzny spokój to cos bardzo cennego i jak teraz go nie wyrobimy w sobie to później będzie tylko ciężej. Jeśli jesteś zainteresowana/y to mój email:doserduszka@gmail.com pozdrawiam

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować