całkiem normalna dziewczyna 85 0 Napisano Luty 16, 2010 i normalnie umieram ze strachu...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
clitty 0 Napisano Luty 16, 2010 powodzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie stresuj sie bedzie dobrze Napisano Luty 16, 2010 super tez juz bym chciala sie bronic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
całkiem normalna dziewczyna 85 0 Napisano Luty 16, 2010 noo ja bym się chciała OBRONIĆ bo bronić to już mniej....;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja też trzymam kciuki zaCiebie Napisano Luty 16, 2010 Ty masz obronę w czwartek a ja egzamin na prawko, oby to był nasz szczęśliwy dzień ;) powodzenia, tylko nie dziękuj ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja też trzymam kciuki zaCiebie Napisano Luty 16, 2010 a jaki temat przedstawiasz i co studiujesz??? może coś opowiesz o swoim kierunku i pracy???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
całkiem normalna dziewczyna 85 0 Napisano Luty 16, 2010 studiuję anglistykę....a temat to : rola nauczyciela w obniżaniu stresu związanego z wypowiedzią publiczną wśród uczniów....teraz pewnie wzięłabym jakiś inny....ale to już 'po frytkach';) ja trzymam kciuki za prawko:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja też trzymam kciuki zaCiebie Napisano Luty 16, 2010 odważny temat ;) no nic, to do czwartku lub piątku... napisz jak już będziesz po wszystkim ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
całkiem normalna dziewczyna 85 0 Napisano Luty 16, 2010 heh napiszę...;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
całkiem normalna dziewczyna 85 0 Napisano Luty 16, 2010 ale debilny temat - spotkajmy się to pogadamy w cztery oczy o naszym wykształceniu i o innych rzeczach:) mówię poważnie, chcesz to podam maila, umówimy się i wymienimy się opiniami ok? masz odwagę? czy jesteś jak cała reszta kafeteryjnym bohaterem-chamem?:):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
clitty 0 Napisano Luty 16, 2010 brawo normalna za ten tekst......ale nie karm trola bo się na Ciebie wkurzę;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mogłaś uczyć się na kominiarza Napisano Luty 16, 2010 piekarza, ale żeby studiowć tak barbarzyński język, nie wstyd ci ????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pierwsze wrażenie 0 Napisano Luty 16, 2010 dasz radę :) powodzenia ps- jesteś piękną dziewczyną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach