Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pelc

Jeśli samochód to tylko nowy!

Polecane posty

Gość Pelc

na polskich drogach jeździ mnóstwo powypadkowych samochodów przywiezionych ze szrotów niemiec czy holandi, mało kto wie że w wielu tych samochodach zgineli ludzie... jeździć wózkiem w którym ktos się zabił to żadna przyjemność :o w dodatku istnieje coś takiego jak prawo serii, są samochody w których nawet kilkolo kolejnych właścicieli zginęło

Gość zapowiedź
ale żeś nas oświecił. I co uważasz że teraz każdy wyjmie po 40 tys. z portfela i poleci do autosalonu?

Gość zapowiedź
tu Leja ----> ta 13 przynosi dodatkowego pecha.

jak się nie umie kupować używanych to tak jest. Mój ojciec handluje samochodami używanymi i jakoś rozpoznaje, który był bity a który nie.

Gość no to uważaj...
bo drogi teraz sliskie, możesz nie doczekać tej 14-ki :classic_cool:

a ja nie kupiłabym auta prostu z salonu biorąc po uwagę to,że na dzień dobry traci on na wartości to jeszcze za kazdy bajer płaci się u nas dodakową kase jak już to autko z małym stażem,tak kupiłam scenica i jest suuper:)

nie fiata nie ale mam takie jedno małe cudeńko do którego mam nieziemski sentyment jest to ford k w okropnym czerwonym kolorze:)

tu Leja powiem ci w sekrecie,że nie marzę o niczym innym niż przejażdżce Twoim wrzosowym fiatem:P to jest to co spędza mi sen z powiek i nie daje normalnie funkcjonować w dzień:)

Gość nowe auto to wyrzucanie
pieniedzy w błoto - jak z salony wyjeżdża to już jestes kilkanascie tysięcy w plecy...najlepiej kubic coś 3 letniego :D a to czy było rozbite bardzo łatwo sprawdzić w kazdym warsztacie! ...tak od lat robi mój maz i co roku mamy "nowe" autko i praktycznie niewiele tracimy! ...a ja i tak najbardziej kocham mojego 10 letniego suzuki swifta :P brzytki - ale bezawaryjny i jak fajnie śmiga :D

Ale mnie nikt na kafe nie przeszkadza. No oprócz TD, ale ona wyjątkowo rzadko się wypowiada :P Może Ty zrób jakąś akcję na koniec :)

Gość alejjakkkkkkkkkkkkkkkkk
Nie offtopujcie...

Może to snobistycznie zabrzmi,ale nowe to nowe:) I teen zapach,bezcenne.Bez przeszłości,a niech traci na wartości.I poczucie czystości w środku niczym nie zababrane...Wolałabym sobie odmówić wyjazdu na wakacje,ale auto nowe musi być.Mogę sobie na szczęście na to pozwolić.

Klasa średnia, z pełnym wyposażeniem,takowe mi w zupełności wystarcza. Po 3-4 zmiana.:) Serwisuję.Również sprzedaję zadbane,czyściutkie (tapicerka)nie zasmrodzone dymem papierosowym,(nie palę)pasażerowie mają zakaz palenia:D Kupują ode mnie raczej znajomi,sąsiedzi.Nic nie mam do ukrycia,a potem już tylko "lustruję",czy dbają tak jak ja.

na nowe full wypas mnie nie stać ale na 5 letnie bmw330xd w pełnym wyposażeniu, już mnie stać...i wolę takie niż coś niższej klasy ale nowe

Zgadza się,ja tak zostałam wychowana,że od dziecka miałam i mam wszystko nowe.Nie ładowałabym w nowe wysokiej klasy auto,wolę w nieruchomości.Mogłabym również wziąc w leasing,tak jak robią ludzie,ale po co?Nie będę się afiszować.Wolę co 3-4 lata zmieniać i mam tylko ulubione trzy marki.:)

Gość tak sie ostatnio
zastanawiałam czy kupić nowe ,ale z drugiej strony płakałabym z żalu gdybym go "pogniotła" na tej cholernie dziurawej drodze, którą jezdze

Musisz uważać,no i wybrać stare-nowe.Ale nowych butów też nie trzeba byłoby kupować,bo obcas złamiesz:)

Gość tak sie ostatnio
cena nowych butów jest tycio mniejsza