Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała96396

problem z wybraniem fotografa

Polecane posty

Gość mała96396

mam dwóch do wyboru. W moim mieście nie ma nic innego, oni są najlepsi ze wszystkich których zdjęcia oglądałam. Nie mogę sie jednak zdecydować:/ Czy możecie ocenić ich zdjęcia jako osoby postronne?? Mój przyszły mężuś niestety zdaje się na mnie i za wiele mi nie pomaga:P http://studio-fotovideo.pl/ http://www.fotogt.pl/

Gość mała96396
up up up

Gość rety...
Współczuje ci że tylko w tych fotografach możesz wybierać. Mieszkam w Lubartowie i miałam podobny problem. Wyszliśmy z założenia że lepiej nie brać fotografa i wydawać kasę jeśli mamy mieć podobne zdjęcia do tych co prezentują pokazani przez ciebie panowie. Mamy fotografa z polecenia który przyjedzie do nas z Warszawy. Akurat niedaleko nas często bywa na działce w Firleju tak że nawet za dojazd nic nie płacimy. Facet z potężnym doświadczeniem i widzieliśmy jego prace u znajomych. Nam się udało ale rozumiem innych którzy po prostu nie maja wyboru.

Gość mała96396
wiesz... nie każdy może sobie pozwolić na fotografa z Warszawy. Nas nie stać na fotografa z LBN za 4 tysie, a można by już w czymś wybrać.

Gość mała96396
Dlatego mamy tak a nie inaczej. W tej chwili chodzi mi o wybranie między tymi dwoma. A Obaj Panowie są bardzo sympatyczni i otwarci na propozycje, bo tez u znajomych robili zdjęcia na ślubach.

Gość jusaa
ojej ... kiepscy fotografowie:/ ten pierwszy rozumiem że jeszcze nie skończył swojej strony bo w dziale reportaż ślubny ma tylko 3 zdjęcia i 0 studyjnych.. drugi tez nie lepszy, mój mąż - fotograf amator robi lepsze...i nie rozumiem czemu ma służyć ta biała gruba ramówka dookoła zdjęcia.. może warto poszukać w innym mieście? do mnie fotograf jechał ponad 500km.

Gość jusaa
przecież nie musisz wydać 4 tys aby mieć lepsze zdjęcia., można znaleźć przyzwoitego fotografa da znacznie mniejszą sumę. Ci panowie, może i mili, jednak bardzo mało pomysłowi i utalentowani...

Gość mała96396
Szukałam, szukałam oglądałam i nic... jest wielu takich amatorów z tak kiepskimi zdjęciami że szok!! Ich prac to nawet nie pokazałabym na forum:/ No i niestety... a czasu nam mało zostało.

Gość rety...
Jakie 4 tys zł.? My płacimy 1600 zł za dwa albumy ze zdjęciami i 300 zł za wynajęcie od fotografa samochodu do ślubu. Nowe Audi A6. Zwariowane ceny już dawno się skończyły.

Gość Ja tez chcee
I tu sie zaczyna znów gadanie.....Autorka ma racje są tacy fachowcy którzy biorą wiecej niz 1600 i wcale super zdjęc nie robią... I tu też nie chodzi czy ją stać czy nie poprostu jej sie podobają Ci dwaj i chce z nich wybrać i Tyle A Wy WREDNE BABSZTYLE jak nie potraficie napisać na JEJ TEMAT to nie komentujcie tego... Ja też mam do wybory pary fotografów i jeśli bym Wam pokazała ich stornki pewnie-znaczy NAPEWNO tak samo byście pisały--nie fajny,do kitu ja miałam lepszego:/:/ zal zal i zal..:/ NIe można normalnie popisać bo juz te babska dodają swoje 5gr. brrrrrr...ide spać!!

Gość Jesteś chora
Zdaje się że auto reklama się nie udała i ktoś się bardzo zdenerwował.

Gość mała96396
Tak jasne, autoreklama i co jeszcze?? Skoro to jest forum o ślubach weselach i związanych z tym przygotowaniami to poprosiłam o radę w wyborze, jeden albo 2. Taka jest opcja. Może wam się nie podobać i drzewo na zdjęciu, nie umiecie doradzić to nie krytykujcie wszystkiego. A teksty typu: "Jesteś chora. Zdaje się że auto reklama się nie udała i ktoś się bardzo zdenerwował." świadczą chyba o pomyłce w wyborze forum. Sorry ale dla gimnazjalistów jest gdzie indziej. Zresztą gorączki nie mam i kulturalnie pytam o opinię. Nie wydaje mi się żeby to była oznaka choroby. A ceny w moim mieście i rynek fotograficzny jest taki a nie inny.

Gość Buziaki
Parę czy parenaście postwów niżej też ktoś szuka fotografa i zostały podane linki do ich stron. Popatrz tam może znajdziesz kogoś lepszego niż ci obecni. pozdr

Gość z dwojga złego ten
pierwszy lepszy

Gość vaniloowaaa
tez wydaje mi się że pierwszy fotograf lepszy

ale bredzicie...mała nie przejmuj się i nie słuchaj gadania fotoziutków że amatorzy zrobiliby takie foty,ten pierwszy fotograf jest ok

Gość jak laparaskopowo
jakbym miala wybierac to wybralabym pierwszego :)

z dwojga złego nie wybieraj żadnego. wolałabym mieć mniej zdjęć (kto ma siłę na przejrzenie 400-500 zdjęć?) a za to w lepszej jakości