Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lakey

LPG

Polecane posty

Gość lakey

MAM PROBLEM ZE SWOIM GOLFEM III 1.8 PALI 15l/100km GAZU..SZLAG MNIE JUZ TRAFIA BO MIESCILEM SIE W 8l MAM NOWA SONDE LAMBDA WOZEK JEST PO DIAGNOSTYCE POD KATEM ELEKTRONIKI PODCZAS REGULACJI PARAMETRY SA W PORZADKU ZAPLON JEST GIT I PALI JAK SMOK

Gość gość
moze oddaj do jakiejs naprawy? niech sprawdzą co sie dizeje?

Gość gość
Gdyby ktoś szukał to polecam http://www.skoda-auto.pl/oferta/auto-z-lpg/jak-to-dziala, aby sprawdzić jak działa lpg w poszczególnych modelach. Strona oferuje także najlepsze propozycje samochodów z lpg, według różnych kryteriów. Jeśli ktoś szuka to warto zajrzeć.

Gość gość
myślę, że powinieneś zwrócić się z tym do sprawdzonej firmy www.autogaz.com.pl. oni specjalizują się w instalacjach gazowych, m.in. montują je, serwisują. Mój tata u nich przerabiał samochód na gaz i był bardzo zadowolony z obsługi. Mówił, że firma trzyma poziom i wyszło go to wszystko korzystnie cenowo, a robotę wykonali porządnie, w pełni poprawnie

Gość gość

Problemem może być sama instalacja gazowa. Warto o nią dbać.

Gość dormin

Jeżeli planujecie zadbać o instalację gazową w waszych samochodach to polecam wam zapisać sobie kontakt do firmy www.agsklep.com Oni zajmują się sprzedażą części do instalacji LPG w samochodach. Prowadzą sprzedaż online więc nie trzeba jechać do ich siedziby.