Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Squbany

Antykoncepcja, ktora najlepsza?

Polecane posty

Gość Squbany

Witam zastanawiam sie z zonka ktora metode antykoncepsji wybrac. Mamy juz dwojke dzieci, tak jak planowalismy i narazie wiecej nie trzeba. Do tej pory nie zabezpieczalismy sie zbytnio, ale chce to teraz wprowadzic w nawyk :) Myslimy o zastrzyku dla zony, ponoc jest dosyc skuteczny, ale zonka jakos w to nie wierzy tak samo jak w tabletki i mowi ze do tego bym musial i tak uzywac prezerwatywy, bo ona kompletnie nie chce wiecej dzieci. Chcialem zapytac ktora z Was stosuje sprawdzona metode i nigdy sie nie zawiodła? A moze jest jakis sposob, ktorego absolutnie nie polecacie, bo nie zadzialal i brzuszek urosł? Slyszalem tez o plastrach, ale ponoc moze sie gdzies zadrzec lub odkleic i roznie moze byc. Prosze o porade.

Gość squbany
Nikt mi nie doradzi?

Gość polecam npr
Bez chemii, w zgodzie z natura. I swietnie dziala. Sprawdzone

Gość ***Narzeczona ***
Tylko tabletki ........... niczego innego ne doradzam ale trzeba pamietac o stalej godiznie przestrzegac zasad wskazanych w ulotce tzn dodatkowo zabezpieczac sie podczas brania atybiotykow i 7 dni po zkaonczeniu leczenia to samo podczas biegunki i wymiotow. Nie przesadzac tez z alkoholem. Cera sie zdecydowanie poprawia i czesto kobietom rosnie biust o pol a czasem nawet 1 rozmiar. W koncu sa regularne miesiaczki orgaizm dziala jak w zegarku .... Skutecznosc 99.9 % i w tej chwili jest to najskuteczniejsza metoda antykoncepcji.

Gość natomiast ja
polecam prezerwatywy durex extra safe. Przynajmniej nie szkodzą tak jak środki farmakologiczne.

Gość ***Narzeczona ***
natomiast ja Srodki farmakologiczne szkodza ... moze i szkodza Ja akurat dostalam antykoncepcje hormonalna po wnikliwych badaniach i te tabletki lecza moje dolegliwosci ....... A prezerwatywy ... bleee ja chce sie kochac z facetem a nie z gumka

Gość natomiast ja
ja używam prezerwatyw od kilku lat i jestem zadowolona i wcale nie mam poczucia, że między mną a moim partnerem jest jakaś bariera. To wszystko zalezy od nastawienia. A Ty widzę masz takie nastawienie jak faceci, co to porównują seks z prezerwatywą do lizania miodu przez słoik. Zenada...

Gość ***Narzeczona ***
natomiast ja Tak sie sklada ze prezerwatywa ma sliska powierzchnie i jakos ja nie mam zadnej przyjemnosc z sexu jesli mezczyna uzywa prezerwatywy a sorry ja tez hcce cos z tego miec a nie tylko byc lalka z dziurka.

Gość natomiast ja
Ja za każdym razem mam orgazm i odczuwam dużo przyjemności. Więc może z Tobą jest coś nie tak? moze masz słabe mięśnie pochwy i dlatego nic nie czujesz? Udaj się do seksuologa

Gość ***Narzeczona ***
natomiast ja Dziekuje za dobre rady ale jakos bez prezerwatywy orgazm mam za kazdym razem moze Ty udaj sie do psychologa bo widac w glowce sobie jakies historyjki tworzysz ......

Gość natomiast ja
nic nie tworzę:P poczytaj trochę coś innego niż kafe, to może zrozumiesz o co mi chodziło