Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karrolina

Moja najlepsza koleżanka mnie zdradziła!!

Polecane posty

Gość Karrolina

Obie jesteśmy wysokie (mamy ok 182 cm wzrostu) i od zawsze podobali się nam tylko przystojni wyżsi od nas mężczyźni. Jesteśmy młode (ona 19, ja 22), mamy duże stopy i fajną wysportowaną sylwetkę, prawo jazdy zdałyśmy za 1 razem. Przyjaźnimi się od dziecka. Paulina (ta moja koleżanka) oraz ja zawsze nie zwracałyśmy uwagi na kurdupli takich niskich, a już w ogóle jak gówno traktowałyśmy takich poniżej 170 cm. Sorry, ale dla nas taki facet to nie był facet tylko takie byle co... po prostu jesteśmy wysokie i dla nas liczy się wysoki facet, męski z prawem jazdy i w miarę dobrze zbudowany! A Paulina od miesiąca interesuje się jakimś 169 cm kurduplem, bo ten jej komputer naprawił. A najgorsze jest to że facet w ogóle nie chce mieć dziewczyny, zdaje sobie sprawę że jest mały i niemęski, nie ma prawa jazdy i nawet nie zamierza robić. A ta nagle lata za nim jak za psem, wydzwania do niego. Ja jej mówię - co ty robisz dziewczyno? :( A ona do mnie że chce się z nim zaprzyjaźnić, bo to fajny koleś, inteligentny, itp/ Kurde, jak może być kurdupel inteligentny ???? Przecież facet poniżej 170 cm ma niski iloraz, nigdy nie grzeszy inteligencją, to oczywiste. Poza tym mali bardzo mało zarabiają! I ja jej mówię że przecież jesteśmy bratnie dusze, zawsze podobali się nam wyżsi, a ona że jej też się bardziej podobają wyżsi, ale tamtego kurdupla kocha i nie jest aż tak ważne że jest niski... :( a facet naprawdę nie jest nią zainteresowany, się jej wręcz wstydzi i boi!! Jest po prostu grzeczny i jak ona do niego dzwoni to z nią rozmawia. Ostatnio w Trójkę się spotkaliśmy to widać było jak ten koleś jest zakłopotany i zestresowany!! Po co ona to robi? :( Coś czuję że na dobre straciłam dobrą przyjaciółkę... :(

Gość nigdy do niej nie czekałam
hahaah, pierwszy akapit mnie rozwalił. I na tym skończyłem czytać. Dziewczyny z dużymi stopami są obrzydliwe :o

'Przecież facet poniżej 170 cm ma niski iloraz, nigdy nie grzeszy inteligencją, to oczywiste. Poza tym mali bardzo mało zarabiają! ' od powietrza, glodu, ognia , wojny i takich kobiet uchowaj nas Panie.

Gość Karrolina
jako nie chcecie skomentowac mojego postu to sram na was

Gość Karrolina
A co komu do moich dużych stóp? Chyba nie myślicie, że jak Bóg rozumem dzielił to jak czwart raz w kolejce po stopy i wzrost stałam :(

Gość a właśnie że koleś co ma mniej
niż 170 cm (nawet milimetr) jest ograniczony intelektualnie!! To wszyscy wiedzą i to jest logiczne!

Gość dr Halina Luft-Putz
Seks i pieniądze rządzą tym światem chorym!

Gość Justyna///Gdańsk
ojej to się uśmiałam :D :D tym bardziej, że jeszcze jako studentka znałam pewnego koelsia, chłopak był niesamowicei inteligentny, bardzo przystojny (twarz, pięęęęękne oczy i super włosy) , i miał .... góra 170 cm wzrostu!! wiem, bo sama mam 165 i on był odrobinę tylko wyższy.

Gość lokjighjkl
nigdy do niej nie czekałam, ja mam duze stopy, 7 co prawda bardzo wąską, i nigdy na bark powodzenia nie narzekałam..dodam ze mam 177cm..w chwili obecnej mam super przystojnego faceta -178cm.. także na to chyba nie ma reguły:P a może to jesteś kurduplem z kompleksem niższości..?