Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zupa grochowa

przygotowania do in vitro

Polecane posty

od marca zaczynam pierwsze badania do in vitro...termin na maj) jestem po 3 iui....nieudanych oczywiscie.nie wykryto u nas problemu....wiec czekamy:) a jak u Was?

Gość laporush
my dopiero mamy wstępną wizytę na maj , czerwiec, leczymy się w UK za darmo stąd długi czas oczekiwania, nie mogę się doczekać..

Gość laporush
u nas tez nie wykryto problemu..jeżeli mogę się zapytać jakie przeszliście badania i ile czasu się staracie?

zrobilismy wszystkie badania jakie mozliwe.czas oczekiwania to 1,5 roku.mieszkam w Rzymie.mielismy super profesora ktory nas prowadzil...i stwierdzil,ze problemu nie ma.my sie staramy od lipca 2006.a Ty?

Gość laporush
my również mieliśmy wszystkie możliwe badania, 3 tyg temu , miałam ostatnie - laparoskopie i histeroskopie które nic nie wykazało poza bardzo małą, zaczynającą się endometriozą która została wypalona, pozostałe wyniki książkowe, byłam już raz w ciąży , ale obumarła w 9 tyg, tym bardziej lekarze nie wiedzą gdzie szukać przyczyny..my zostaliśmy wpisani na listę w grudniu 09, za nami 2 iui, i może jeszcze jedno w następnym miesiącu, staramy się rok i 10 miesięcy, i psychicznie opadam z sił..

Gość onaonakrk
ja mieszkam w Polsce i in vitro nie jest refundowane. Staramy się z mężem o dziecko od 2,5 roku . Od roku leczymy się w prywatnej klinice. Problem wynika ze złego stanu nasienia męża. Przeszedl różne terapie, ale nie skutkują i stąd deczyja o in vitro. Koszt całości ok 15 tys zł. Decyzja o punkcji zapadnie w czwartek. Więc może sobota albo poniedziałek..... życzę powodzenia wszystkim!