Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość unikatowy

ciągle czuje jego dotyk...

Polecane posty

Gość unikatowy

Otóż miałam paru facetów ale tylko jeden siedzi mi w głowie po dziś dzień. Tylko jeden ,którego dotyk czuje do dzisiaj. Jak nikt inny czarował słowami,był inteligentny,błyskotliwy... Mam czasem wrażenie,że już nigdy kogoś takiego nie spotkam,był wyjątkowy. Mimo tego,że upłynęło już trochę czasu nadal o nim myśle i czuje,że nikogo takiego już nie będzie. Po nim nie spotkałam już takiego mężczyzny,który miałby w sobie to "coś'':O Pamiętam każdy szczegół,każdy dotyk,każdy pocałunek,każde spojrzenie.Ten czas kiedy czułam się jak zakochana nastolatka.Nigdy nie wierzyłam w takie uczucia,a może nigdy wcześniej nie dałam się im ponieść...? Zawsze byłam chłodna,obojętna zdystansowana,aż poznałam właśnie jego. Kogoś kto otworzył mi mój zamknięty na 2 spusty świat. Czy można się od tego uwolnić?Czy mając w głowie obraz tego wspaniałego faceta można być szczęśliwym?Czy komuś z Was udało się mimo wszystko ? Teraz nie mam z nim kontaktu,czasem chciałabym do niego napisać ale myśle,że to nie jest dobry pomysł...Jednak czuje,że już nikt nie będzie tak ważny w moim życiu. Byłam w związku 5 lat,mimo to nie wspominam tego z tak wielkim sentymentem jak człowieka ,którego znałam zaledwie pół roku.Czuje taką cholerną pustkę i jestem tak zła na siebie,że ja zawsze zdystansowana do wszystkiego,nie wierząca w miłość dałam się jej porwać... Powiedzcie mi ,czy da się zapomnieć?

Gość pyskacz jadowity
heh...chciałabym napisać ,że tak ale...:O

zapomniec raczej nie, sentyment zawsze zostanie. ale mozesz poznac kogos kto pomoze ci sie jeszcze raz zakochac. :)

Dziwnie masz z tym 'dotykiem' :D A moze bierzesz jakies leki ? 🖐️

Gość HpMeN
A straciłaś z nim dziewictwo?

Gość unikatowy
depeche-próbowałam kogoś poznać...niestety mój sentyment jest chyba zbyt duży:O oreore-nie biorę ale czasem tak się czuje:O jak bym była na haju:P

Gość HpMeN
Nie wiem czy to się tak liczy czy nie. Może któraś z pań tak miała po utracie dziewictwa? Tak zakochana była?? :)

Gość unikatowy
nie straciłam z nim dziewictwa mam 25 lat byłam wcześniej w związkach

Gość unikatowy
nigdy nikt tak na mnie nie działał:O i boje się,że już nikt nie podziała:O

Gość HpMeN
Ja się rozstałem z dziewczyną na początku października. Dokładnie tak samo jak opisujesz - było bajkowo! Nie ma takiego dnia abym o niej nie pomyślał.. Miałem po niej jedną dziewczynę, ale to nie to samo...

Gość unikatowy
Wiem,że tak samo już nie będzie nigdy:O To jest właśnie nagorsze A ja chyba nie poczuje już tego nigdy