Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nihgt-watchman

DZIEWCZYNA W TAKICH BUTACH????

Polecane posty

Gość nihgt-watchman

Pytam facetów.Spodobałaby się Wam dziewczyna w takich butach i krótkiej spódniczce?Dziewczyna słuchająca rock'n'rollu,w ramonesce z długimi włosami... Taka właśnie jestem. Co sądzicie? Buty tylko dla prawdziwych ludzi, i punki i gothy moga nosic,ja mam swoj styl. Chce tylko poznac opinie szarych ludkow jak wy :p pewnie za skromni jestescie,a wszystko co inne jest wam obce. xd zal mi was. http://cdn2.ioffer.com/img/item/396/556/11/o_delight-3050.jpg http://fotoo.pl/hosting-zdjec/2010-02/ea8a6a81/sultry-3024.jpg.html

Gość buty typu
"przylepiły mi sie cegły do podeszwy" zdecydowanie mne nie kręcą

Gość nihgt-watchman
No tak,kwestia gustu :)

Gość mmmm88
jak se wypastujesz ramoneske, to i moze beda pasowaly te buty, to raczej do sexi sukienki, chyba za mocno sie swiecą, ale taka sexi pankówa ok

Gość jesteś idiotką
wstyd mi, ze taki ktos, jak ty....wypowiada sie w imię mojej muzyki...WSTYD.... i tak tego nie zrozumiesz, moja wypowiedz jest skierowana do inteligentnych ludzi.

Gość buty nie dla lady punk
Buty są ładne, ale punka w nich nie widzę. Raczej dziwke.

Buty raczej do tańca na rurce niż do chodzenia po ulicach kolorowy człowieczku. Na innej podeszwie i nie lakierowane były by świetne.

Gość mogą być
Jak dla mnie, to trochę za grube te cegły, ale najważniejsze, żeby obcas był maksymalny. Tylko pamiętaj, że spódniczka MUSI być naprawdę krótka, żeby nie zakrywać butów. Jakbyś do tego założyła pończochy bez majtek, to na miejscu twojego faceta nie narzekałbym.

co ty wiesz o rock'n'rollu. kto slucha muzyki tak sie z tym nie obnosi :O i watpie ze te buty pasuja do jakiejkolwiek subkutury, chyba ze z porzadnym przymknieciem oka

Normalny ma taki fetysz maly ;-) Bez białych kozaczków nie idzie...

Jakby twoim fetyszem było kopanie po jadrach to radził bym sie leczyć... A tak to tylko zadbaj o odpowiednio dużą szafkę na buty ;-)