Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sakinnnn

nie wierze ze moge podobac sie jakiejkolwiek dziewczynie

Polecane posty

Gość sakinnnn

jestem taki brzydki,mam 26 lat i nigdy nie uprawiałem seksu z kobieta i juzraczej nie bedea nawet nigdy nie miałem dziewczyny nie wierze ze mnie ktos mozekochac.

Gość inkkkkkkka
Powiem tyle,badz czysty i schludny,walcz z kompleksami nawet przy pomocy psychologa,bądz szczery a napewno pokocha Cię jakaś kobieta:)

Gość inkkkkkkka
Zapewne kobiety widza Ciebie jako kogoś kto się wycofuje,moze jesteś odbierany jako osoba nieśmiała,badz jako osoba wywyższajaca sie,niechcąca utrzymywac kontaktów z ludzmi.Taki byl mój kumpel,tak go kiedys odbierałam,a potem się okazało ze miał tylko kompleksy,teraz ma żonę i 2 dzieciaków:)

Gość inkkkkkkka
oj ja znam strasznych facetów dosłownie a mają żony jak modelki:)

Gość inkkkkkkka
a skad wiecie ze się nie podobacie,a jesli nawet to może warto cos zmienić.Czasami bbbbbbardzo pomaga wymycie włosów czesciej niż raz na tydzień(tak tak faceci to widac:) ) dobranie odpowiednich ciuchów do sylwetki:)

Gość fgfhyj
czesc BNB 🖐️

ale glupoty gadacie. Najlepiej odrazu zakopac sie w bunkrze z czyms do nawilzenia i zapasem chusteczek, bo przeciez nie ma szans zebyscie sie z kims kochali. Czasem sie zastanawiam czy moze po prostu nie chcecie tego robic ?

Gość miętuffka....
na to forum trafiają sami brzydcy, nierozprawiczeni, nieśmiali mężczyźni ciekawe dlaczego :O na babskie forum ...

"a skad wiecie ze się nie podobacie" a jak myslisz? twoje genialne rady nie spowodują, że ktoś 160 cm, bez zainteresowań, z krzywą gęba, kiepskim wykształceniem, z wiankiem, 0 mieśni, bez prawa jazdy, mający 30 lat i jak dotad nigdy nie mający dziewczyny ani nawet nie całujący się stanie się atrakcyjny. fgfhyj ?

Gość sakinnnn
nie jestem niesmiały nawiazuje łatwo kontakty z ludzmi ale kobeity raczej uwazały mnie za kolege a nie faceta nie mam zadnych nałogów lubie czytac i wiedziec wiecej,staram sie byc kulturalny i miły

Gość fgfhyj
ha! wiec masz 30 lat? wreszcie sie wygadales :D

Gość inkkkkkkka
do Brzydki Niski Beznadziejny :) Moje rady miały mieć charakter nieco dowcipny,ale wszystko co pisze jest prawdą.Jak ktos ma 160 cm wzrostu,tego nei zmieni,ale prawo jazdy można zrobic,mozna uzupełnic wykształcenie:) Miesnie można wyrobić,tylko po co:) Osobiście nie lubię miesniakow:) Poza tym wyczuwam u Ciebie uszczypliwość i drobną agresję,a po co:) Czesto wystarczy sie nauczyc usmiechac do innych ludzi.Może nie twój wygląd ma znaczenie ale własnie to ze masz kompleksy.Jesteś zdrowy,to bardzo wazne,jak jest zdrowie to wszystko da sie zmienić.

Gość fgfhyj
akurat, znowu cos sciemniasz :P

Gość inkkkkkkka
do sakinnnn :) Czyli masz walory które cenię bardzo u ludzi,osobiscie lubię ludzi z takimi zainteresowaniami jak Twoje:) Być może obracasz sie w nie tym towarzystwie co trzeba że nikt nie jest w stanie tego docenic:)

Gość do inki
Ty nie wprowadzaj ludzi w błąd dobra? Według Ciebie JAK FACET CO MA 160 CM MA ZROBIĆ PRAWO JAZDY ??? Prawo jazdy nie są dla kurdupli, aby dobrze facet czuł się w aucie musi mieć min 170 cm!! Jeśli ma poniżej (nawet centymetr) to ma ograniczoną widoczność i w co drugim samochodzie nie czuje się komfortowo. Niscy faceci nie powinni robić prawka!

Gość fgfhyj
do tego gupka powyzej ktory twierdzi ze facet poniezej 170 cm nie moze zrobic prawa jazdy- osobiscie znam zawodowego, zajebistego kierowce ktory ma wlasnie 160 wiec twoja teorie to se mozesz wsadzic 🖐️

Gość inkkkkkkka
hihi:) dobre Ja mam 160 cm i jakoś prawko mam:)

Gość inkkkkkkka
Nic mykam spać bo meżulek krzyczy ze nie moze spać jak klikam na klawiaturze:) Pozdrawiam Was serdecznie:)

Gość sakinnnn
ja zauwazyłem zedziewczyny bardziej wola cwaniaków oni maja dziewczyny aja nie takie sa fakty

inkkkkkkka wszystko fajnie ale piszesz z punktu widzenia kobiety. kobieta ma być i się uśmiechać. Facetowi to nic nie da. Poleciała byś na faceta jak z opisu bo się uśmiacha? :D "kurat, znowu cos sciemniasz" tyle razy pisałem ile mam lat, żenie zamierzam tego powtarzać 🖐️ " depeche15 :O 🖐️

Gość TakaJestPrawda
Hej, Do Inki: nie bądź taki przemądrzały/a i bezczelny, albo nie udzielaj się na forum. To żaden problem zrobić prawo jazdy mając wzrost 160 cm - moja koleżanka ma 158 cm, zrobiła prawo wiele lat temu i jest świetnym kierowcą, a wzrost jej nigdy w niczym nie przeszkadzał. Natomiast ja nie lubię mężczyzn wysokich, im więcej mają centymetrów ponad te 170, tym bardziej są nieproporcjonalni (np. zbyt wielkie ręce lub głowa w stosunku do reszty ciała). Oczywiście nie wszyscy, ale wielu.

Gość fgfhyj
no, ale nie chciales powiedziec jak pytalam w jakims innym topiku? nieladnie.. ale prace masz? no widzisz, masz prace a ja nie... to dopiero kleska..

Gość inkkkkkkka
ale ja nie opisałam że problemem jest zrobienie prawka mając 160 cm,wręcz przeciwnie.Sama mam 160 jak pisałam i prawko mam:) nic teraz mykam bo mąz nawołuje;)

mam 162 i prawko :o słaby tekst :) BNB ma 27 lat (ileś tam miesięcy, ileś tam dni i nigdy nie miał dziewczyny) :p

Gość sakinnnn
coraz czesciej mysle o śmierci i samobójstwie