Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miminka000

Oryginalne imię dla chłopca

Polecane posty

Alonuszka - dużo w tym prawdy :) Jak kogoś lubimy , to lubimy go z imieniem , a jak nie - to dziwne imię jest łatwym pretekstem do ''czepiania się '':)

Gość a mnie najbardziej
podoba mi się imię PANTALEON.

Leon Czołgosz — zabójca prezydenta Williama McKinleya Leo von Caprivi — kanclerz III Rzeszy Lionel Jospin — francuski polityk socjalistyczny Lew Kamieniew — działacz ruchu bolszewickiego Leon Chajn — działacz komunistyczny Leo Baeck — niemiecki rabin

Diabeł - wygrałeś :D 🌻 Imię - to tylko imię i każda osoba musi sama na swoje zapracować :)

Gość tótifróti
Mi się akurat imię Leon nie podoba,ale kwestia gustu jak wszystko. Skoro szukasz jakiegoś mniej spotykanego imienia to proponuję: Edwin, Natan,Kajetan,Tobiasz,Samuel..

Mr Diabeł - ale Alfonso -nie ;) A zgodna jestem ,kiedy ktoś mnie przekona , a kochana -zawsze ;) :D

Gość a.. moim... zadniem....
kazde imie jest wyjatkowe i oryginalne, choc nie wszystkim musi sie podobac. To tylko wybor rodzicow, a co uwazaja inni nie ma najmniejszego znaczenia. To nie imie przesadzi o jego zyciu, chocby nazywal sie DIABEL, a bedzie dobrym, towarzystkim, uczciwym i usmiechnietym czlowiekiem to bedzie lubiany przez innych. To co w zyciu osiagnie tez zalezy od niego, nie od imienia. Wiadomo zeby nie nadawac dzieciom smiesznych czy obrazliwych imion, bo cierpialy przez to w szkole czy na podworku, byly by wysmiewane przez inne dzieci. Ale jezeli imie ktore chcecie nadac dziecku jest imieniem "normalnycm" to nie macie co zwracac uwage na opinie innych ludzi. Ile ludzi tyle opini.

Sery zawierają pełnowartościowe białko oraz sole mineralne, wapń i witaminy. Ser zawiera przeciętnie 37% wody, około 30% tłuszczu i 26% białek. Oferujemy ser typu holenderskiego Natan, o zawartości tłuszczu w suchej masie 40%.

Imię Natan - nigdy mi się nie podobało .Znam jednego ;)

Gość mnie sie podoba Natan

Gość rebell yel
Syn kuzynki ma na imie Symeon ... dla mnie oryginalnie :-)

Dorian - moim zdaniem , brzydkie :O

Hej ja mam koleżankę która dała synowi na imię Roland i jakoś się przyjeło;

"Rochatyniec"? nie brzmi jak imię dla człowieka, tylko jak nazwa zwierzęcia jakiegoś;p

Gość kkkkkkkkkkkkj
Nataniel tez fajne Leon fajne imie a moze Ryszard??

A ja mam sąsiadkę co dała Allan i dzieciaki maja obaw po pachy. ANAL sie z nami nie bawi bo śmierdzi itp. Oczywiście dzieci same tego nie wymyśłiły tylko starsi koledzy im podpowiedzieli ale wiadomo dzieciak ma przejabane