Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Vallleria

Co Wasfacetów denerwuje, oburza w Waszych dziewczynach???

Polecane posty

Gość niech faceci tez zaczna sie
Wiesz Natrium - jak włoski odrastają to wtedy może swędzieć :]

Gość xyzvyjy
miałem tu na myśli takie jakby "niańczenie" a zupka nie była zła? a przynieść Ci łyżkę? a pamiętasz o tym, żeby zadzwonić do...? a kupiłeś sobie piankę, bo widziałam, że się kończy? a idź gdzieś tam dziś, bo jutro nie będziesz miał czasu, bo przecież jedziemy do moich rodziców a jedź dziś zatankować bo jutro się znów spóźnisz do pracy a mowiłam.... i tak jeszcze mógłbym wymieniać srata tata ja, dojrzały facet, 30 lat, dyrektor a ona mi będzie całe tygodnie planowała. taki kalendarz, organizer i jeszcze coś tam nie cierpię tego

Gość do 121111
kobiety, ktore nie gola nog zima to wiesniary

Wezmieny sobie Wasze rady mężczyzni glęboko do serca!A jakże!:D

Gość to wyżej pisałem ja syntethic
human:P

Gość panJanosik
ona goli się co 2 , 3 dni a jak ma okres to nie. Myslę, ze moze ma cos innego, moze jakąs infekcje, bo nie zauwazyłem jak sie zabawiałem myszką, zeby miała jakies krostki. No nie wiem juz sam

Gość grrrrr
ja nie golę nóg w zimie :P. Nigdy nie golę. No ale mam depilator :P i używam. Czy to oznacza że jestem wieśniarą ?

Gość panJanosik
a wracając do wątku , to jakies pare tygodni temu pokłócilismy się o to, ze chciałem obejrzec walki, a ona akurat miała ulubiony serial(jakis wyciskacz łez) no i oczywiście awantura na całego.Przy okazji wyciągnęła stare "brudy", ze na imprezach gadam z innymi babkami, ze zostawiam brudne skarpetki koło łóżka, że nie spłucze wanny po kąpieli itp.

Gość do 121111
depilacja to co innego, ale kobiety ktore przy facecie pokazuja sie z owlosionymi nogami to wiesniary

Gość elunia_pedantka
ja nogi i c****kę golę często, bo mój facet lubi często buszowac w łózku ze mną, więc nie mogę się tak pokazac. To byłby wstyd, gdyby zobaczył takie odrosty. A moja koleżanka jak się kiedyś pokłóciła ze swoim chłopakiem (są parą od 6 lat) to postanowiła jemu na złość się nie golić i faktycznie chodziłą zarosnieta prawie 2 m-ce.Przyznała się ze juz to ja wku***wiało, ale postanowiła być "trwarda".

Gość owlosione kobiety
sa obrzydliwe

Gość niech faceci tez zaczna sie
kurcze, ja swojemu faceowi przypominam o roznych sprawach i mowie, czasem zeby zrobił coś inaczej, gdy dostrzegam lepsze rozwiązanie ale gdybym mu nie przypomniała sam nie pamiętałby na pewno! a jak słysze to jego "zapomnialem" to mnie krew zalewa ehh - ale skoro to może być takie wkurzające, to może ograniczę się z tym przypominaniem do spraw najważniejszych, kluczowych hmm...mogę spróbować skończcie już z tym goleniem - jak wam -facetom - tak to przeszkadza wystarczy że powiecie dziewczynie np. "kochanie uwielbiam Twoje gładkie nóżki, sa takie mięciutkie, mógłbym je dotykać bez przerwy" - i macie problem z głowy!

Gość kubuś-kubeczek
wqurwia mnie jak laska obleśna, obciachowo ubrana, zaniedbana, a robi z siebie paris hilton i wszedzie z psiakiem lata

Gość patryk100000
moja dziewczyna działa mi na nerwy tym, ze po jedzeniu dłubie w zebach i wyciąga resztki i je zjada!!!! Obrzydliwe, ale jak jej cos powiem , to mnie wyzywa od mamisynków i ze nic co ludzkie nie powinno mi byc obce. Dodam jeszcze ze jak ma dobry humor, to milutko zapyta: "mogę wypuścić bączusia?" No rzygać się chce, ale co mi tam , wazne ze ja kocham i ma wiele innych zalet:)

Gość hahah i ty 30letni
gowniarzu smiesz twierdzic, ize my jestesmy niedtabilne emocjonalnie ???? predzej czy pozniej i ty pewno popelnisz samobojstwo , wlasnie z powodu rzekomej stabilnosci skierowanej ku kobietom...bo jestescie tak slabi, ze sszzzooook!!!

Gość taaak zginelibyscie bez kobiet

Gość czasem dziewcyzny to
gorsze brudasy niż faceci !!! Ta,ktora poznalem bila wszytskie na glowe ! Jak spedzala u mnie np. 2 dni to nie myla zebow. w ogole czesto o tym zapominala. Kapala sie raz na tydz. w sobote . cipki jej sie zdarzylo czasem nie ogolic. nog zima tez nie golila. ale teraz najlepsze ! nie uzywala w ogole podpasek ani tamponow !

Gość owlosione samczyki sa
obleśne !!! pot i smrod sie za wami ciągnie !!!!

Gość patryk100000
no fajna jest ta moja babeczka, ale czasami to mam ochote sam posiedziec w domu, bo czepia się tez bez powodu jak ma gorszy dzień, potrafi mi wypominac moje eks i czasami mi się wydaje, ze wolałaby byc z kim s innym

Gość hahah i ty 30letni
potrafię na zawołanie sie rozpłakać lub śmiać się do rozpuku, czy to higieniczne? :classic_cool:

a najlepsze, że z "wierzchu" uchodzila za atrkacyjna dziewczyne, zawsze wloski zrobione, makijaz itp. :D

Panna impertynentka, nie wiem. Miala okres 4 dni i twierdzila, ze malo obfity... z tego,co moglem zauwazyc to po prostu lecialo jej na gacie. a potem prała i tyle.

Gość muszę się zgodzić
Jestem kobietą ale faktycznie, niektóre kobiety to brudasy, wystarczy na imprezie spojrzeć co jest w damskiej łazience a jak jest w męskiej, Ogólnie nigdy nie korzystam z wc będąc na dyskotece bo mnie brzydzi ten syf, spokojnie wytrzymuję do powrotu do domu a gdy się zdarzy że mi się chce ( zwłaszcza pędzi po piwku ) to idę do męskiej łazienki. zawsze jest papier i jest czysto

Jak to nie używała w ogóle tamponów czy podpasek?:DMoże miała takie cieniutkie wkładki i nie wyczułeś?:)

Gość elunia_pedantka
a co moze jej zaglądałes w majtki ze wiesz ze nie miała ani tamponów ani podpasek (chociaz tamponów nie widac) tak więc nie mozesz byc pewny na 100 % ze nic nie uzywała podczas okresu

anette, mieszkalismy troche razem i nie kupowala .wiedzialbym. zreszta sama mowila, ze ma malo obfity okres i dlatego nie uzywa.