Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sunrise 22

A MI SIE UDAŁO...

Polecane posty

Gość Sunrise 22

Bo spotkałam chłopaka wrecz "idealnego"..po tylu niewypałach..jak na te dzisiejsze paskudne czasy nie pije jak wielu, nie pali... nie przeklina jak wielu ktorzy chca pokazac jacy spanerscy sa;]...dba i troszczy sie ...potrafi zrobic wiele bezinteresownie dla mnie..Dziewczyny jeszcze mozna spotkac WSPANIAŁEGO CHŁOPAKA z wartosciowym charakterem i dotego przystojnego:)))..Mi sie udało powodzenia i nie załamujcie sie wsrod tych alkoholikow,damskich bokserow i podłych gnid istnieja jeszcze prawdziwi mezczyzni na zycie:))))

Gość sweet girls
Powiedz gdzie go spotkalas...moze cos jeszcze zostalo dla mnie:-o

Gość Sunrise 22
Moze nie uwierzysz ale pewnego wieczora kiedy juz miałam dosc facetów ktorych spotykałam i zawsze okazywali sie nic nie warci poznałam na czacie chłopaka miałam sie troche powygłupiac zakipc tylko tyle...ale zaczelałm z nim rozmawiac i w weekend umowilismy sie na spotkanie...dostałam od Niego roze nawet nie bałam sie z Nim sama pojechac na pizze..czułam ze to ktos wporzadku tymrazem:)) i tak sie okazało teraz jestem z nim i jestem po raz 1 w zyciu szczesliwa...chłopak rodzinny,uprzejmy gdy zachorowałam (zwykłe przezbienienie) przyjechał mimo iz był zmeczony..to sie nazywa prawdziwy facet:))

Gość Sunrise 22
dlatego potrafie Go uszanowac i staram sie by był ze mna szczesliwy..Po raz pierwszy nie udaje przed nikim,nie robie gierek bojac sie odkryc swoje wnetrze i byc znowu skrzywdzona:)))...duzo by pisac...wiem ze w dzisiejszych czasach znalezsc fajnego faceta to tak jakby posrod bota odnalezsc skrawek złota:)) I Wam dziewczyny sie powiedzie;)))

Gość sweet girls
zazdroszczę ci:( a ile masz lat?na jakim czacie?jakims konkretnym ?

Gość aMirella
ja właśnie straciłam fajnego chłopaka:(( ale może nie był tak fajny jak mi sie wydaje. Tak sie pocieszam:)

Gość pewnie jest gejem
:P:P:P

Gość przystojny 30-latek
po prostu zakochałaś się i widzisz świat w różowych okularach, przejdzie ci to i wtedy okaże się jaki jest naprawdę, ale życzę, aby był najlepszy :) 🖐️

Gość Sunrise 22
ja mam 22 lata..no ja poznałam na moim czacie regionalnym.. przystojny 30-latek powiem Ci ze to nie tak nie neguje wad chłopaka KAZDY JE MA ja TEZ ale nie ma takich wad jak Picie palenie sory ale to wychodzi a ja potrafie dobrze przeswietlic kazdego..nie ma u Niego chamstwa zawsze potrafi sie z kultura zwrocic do swoich rodziców moich do mnie to widac:)wychowanie robi swoje...nie kazdy udaje ;]

Gość Sunrise 22
tak jest gejem bez kitu te stereotypy..;]