Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agulka1920

demetrios 9699

Polecane posty

Witam! Po 24.07.2010 będę miała do sprzedania prześliczna suknie z kolekcji Demetrios nr 9699. Suknia będzie noszona tylko raz. Jest przeurocza, wyjątkowo podkreśla kobiecość. Warto przymierzyć wcześniej w salonie, gdyż zdjęcie ze strony salonu jest słabej jakości i nie widać wielu szczegółów. Suknia jest w rozmiarze 38, szyta na wzrost 165 cm + 8 cm obcas z możliwością wydłużenia lub skrócenia Suknia jest jednoczęściowa, z pięknym podpinanym trenem, możliwością odczepienia koronkowych ramiączek. Całość wykonana z organzy ozdobionej bogatym haftem. Krój o kształcie litery A pięknie podkreśla talię i pozwala zatuszować biodra. Kolor: biały Suknia i dodatki zakupione w krakowskim salonie Lissa Ferrera. Telefon kontaktowy 664-935-154 e-mail: agulka1920@wp.pl

Gość link moze jakis
Nie mam aż tak rozwinietej wyobraźni

Gość czy to ta
jakoś mi nie pasuje do opisu

Gość piękna ta sukienka
:-)

tak to dokładnie ta suknia:) http://wedding.susanblanche.com/public/gown/3041/Demetrios_9699.html Dodam, iż przeglądając foldery sukni w salonie nie obstawiałam jej jako numer 1, ale w momencie gdy przymierzyłam i w rzeczywistości zobaczyłam jak piękne i staranne są wykończenia wiedziałam że to właśnie ta, którą chcę mieć ubraną w dniu ślubu:)