Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Szalony_Gin

Właśnie dostałem fotke z fotoradaru, potrzebuje współczucia

Polecane posty

albo nie zamiast współczucia może lepiej wpłaty na konto 300 zł :D Bo na tyle mnie oskubali oszuści :D🖐️ Nie wybacze im tego świństwa, tak sie nie robi nawet wrogowi żeby z ukrycia robić mu kompromitujące zdjęcia, a potem chcieć jeszcze za nie pieniędzy :D

w pierwszej chwili poczułem sie jak Vip z recji tego że mam własnych paparatzzich w drugiej chwili poczułem sie troche biedniejszy i to drugie uczucie okazało sie silniejsze :D

Fanka powiedz mi tylko jedną rzecz : czemu jesteś akurat fanką filipa a nie kogoś innego ? :D

Gość dobra rada na wszystko
a ładnie chociaż wyszedłeś?

średnio bo i ujęcie kiepske i mine miałem stosunkowo głupią, na ścianie sobie tej fotki raczej nie zawiesze :D

właśnie jestem w trakcie umawiania sie z chirurgiem plastycznym zaraz po operacji ide na komende w celu ustalenia kto jest na zdjęciu z owego feralnego dnia :D Wydaje mi sie że to będzie trudna rozmowa :D

właśnie jestem w trakcie umawiania sie z chirurgiem plastycznym zaraz po operacji ide na komende w celu ustalenia kto jest na zdjęciu z owego feralnego dnia :D Wydaje mi sie że to będzie trudna rozmowa :D

dostałam takową 6 stycznia zeszłego roku..i było minęło..jak ten czas zleciał:D:p 6pkt karnych i 200zeta poszło sie czasc:p