Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajaca sie dziewczynaaaaaa

Pomyslalam ze zrobie dzisiaj porzadki w szafie z ciuchami

Polecane posty

:) Niektore powystawiam na allegro...niektore rzeczy to byly zalozone tylko kilka razy...jest ktos zainteresowany??Jesli tak to powstawiam tutaj linki kiedy powystawiam juz te rzeczy na allegro...albo narazie fotki wam powstawiam,a wy powiedzcie ile byscie dali za to:P wiem ze pewnie wiekszosc komentarzy bedzie typu ze to sie nie nadaje,to ochydne itp,ale moze komus sie spodoba akurat:P rozne gusta sa

porobilam troche fotek...juz wklejam

Gość sratalatatata
30 zl za jedna rzecz???????? duzo moze zrob lepiej komplety

znalazlam tez kilka uzywanych przeze mnie kiedys kulek analnych sa troche ...nieswieze, ale moge je dokladnie umyc w cieplej wodzie jak ktos zainteresowany to moge tez wrzucic fotke

myśle ze czesc tych rzeczy bez problemu sie sprzeda, tylko najlepiej powystawiaj je na aukcji licytacyjnej a nie na kup teraz... ustal jakąś cene minimalną (jeżeli ktos jej nie przebije to rzeczy nie kupi i nie sprzedasz za mniej niż byś chciała) i najlepiej tylko na kilka dni, 3-5 (bo najwiecej i ludzi zacznie podbijać przed samym koncem aukcji:)

Gość LLLLAALALLAA
jakie to sa rozmairy??

A dlaczego nie kup teraz, na tym tylko możesz zyskać, dajesz coś za 150 zł, a kup teraz np.200. Sprzedałam nie raz tak, a wątpie by przedmiot był tyle podbijany, a jak ktoś koniecznie to chce, to kupi za pare złotych więcej.

a ja mysle, ze ciezko Ci bedzie to sprzedac bo - 30 zl to wygorowana cena za uzywki - bardzo kiepskiej jakosci zdjecia - na allegro jest mnostwo cieuchow nowych w niskich cenach i to nowe sie kupuje - popatrz po innych aukcjach - uzywki malo schodza i sa minimalnych cenach - fakt rzecz gustu - ale mi sie te ciuchy nie podobaja tak jak ktos wyzej napisal - wystaw jako komplety - i taniej

Gość miętuffka....
mi się podobają, daj link do aukcji, i jakie to rozmiary??

Gość jajajajjjaaa
Jessu dziewczyno ale miałaś/masz gust.. :o sorry ale osobiście to bym nawet za darmo takich ciuchów nie wzieła dlatego wątpie żeby ktoś je kupił.. no ale jak tam chcesz :o

Gość miętuffka....
eee, ta bluza biała mi się podobała, ale nie zauważyłam, że ma taki napis z tyłu :O

Gość proponuje zrobic lepszej
proponuję zrobic lepszej jakosci zdjecia - lepiej oswietlone ubrania etc. Moze zaloz na siebie niektore ciuszki, bo czasami bywa tak, ze lepiej ubranie wyglada na czlowieku niz na wieszaku :) opisz cala aukcje profesjonalnie najlepiej napisz z jakiego materialu sa wykonane ubrania zrob to rzetelnie, a na pewno ktos kupi

Gość qwer
ile kosztuje fioletowa bluzka z taki rekawami podcietymi+rozmiar rozmoar+cena sukienki dzinsowej z rozowym paskiem prosze o odp.

Gość LLLLAALALLAA
jejku 36??a wygladaja na 42 powaznie