Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

boing0000000

Teraz mi pomóżcie - 3,5 letnia córa a sika w nocy!!!!!!

Polecane posty

Wiem, że jak nie pije na noc dużo to nie sika, Ale wypija 2 butle mleka , do tego nie chce pić na noc z kubka. Jak tego oduczyć!!!! Dodam że sika co noc, a jak zakładam pieluchę to wstaje w nocy i ją zdejmuje, bo jak twierdzi jest za duża na pieluchy. I kładzie się spać!! A rano nie muszę pisać co ma w łóżku!!!!!!! Dajcie znać jak to pokonałyście!! Pozdrawiam.

Idź do lekarza -może to problem z pęcherzem.Robiłaś badanie moczu ? A może -stres ? Coś się wydarzyło , chodzi do przedszkola ?

Gość głupia matko ty
po pierwsze wez sie za siebie i schudnij, bo ze stopki mniemam, że jesteś gruba i sfrustrowana po drugie odzyskaj radosc zycia po trzecie wprowadz jakies zasady co do picia mleka, jak corke przycisnie i nie dasz jej butelki to w koncu odpusci i wypije z kubka po czwarte usun jej calkowicie sprzed oczu pieluchy i nie drzyj sie na nią jak sie zesika jeszcze do łózka, bo ją to jeszcze bardziej stresuje po piąte wydaje mi sie, że twoje nerwoe zachowanie jest przyczyną jej nocnych moczeń po szoste idz sie leczyc na nerwice po siodme jak do nas piszesz na forum to badz łaskawa usunąć tę furę wykrzykników dziekuje za uwage, powodzenia :classic_cool: