Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaerek i magdalna wiczowie

Doradzcie mi właściciele interesów.Mam sklep75m2 płace ok4 tyś

Polecane posty

50 m ode mnie facet ma lokal ze spóldzielni mniejszy chyba 42 m3, placi za niego 730zł ,chce odstepne ok 6,600złtylko ze , wynajmuje z facetem szewcem który tez ma tyle samo metrów i jest ścianka działowa nie siegająca do sufitu,niezabezpieczone, ale jesli jeden drugiemu ufa..tak sadze,Doradzcie mi czy brać lokal, czy siedzic i płacić..tyle:(prawde mówiac ledwo co wyrabiam

Gość miłosz z robnik
gdzie ?miasto

Gość jarek i magdalna wiczoweie
w samym centrum Wielunia, miesce idealne ,nie mam pomysłu na inną branżę(mam kosmetyki tyklo i wyłącznie polskie) nie drogie , ale niestety

Gość chyba scianke mozna
pociagnac do sufitu ? bo jakos nie wyobrazam sobie handlu kosmetykami w oparach szewskiego kleju tudziez używanych butów

Gość jarek i magdalna wiczoweie
No przpraszam bardzo , prosze zajrzeć na mapę Polski, jaka wioska? Szewc zmienia branże , wiec tez tak mysle aby ścianke podniesć wyżej.

Gość Zrób tak
jaerek i magdalna Najpierw oddaj pierwsze "e". Ty będziesz Jarek, ona Magdalena. Jest już lepiej ? No sam widzisz :classic_cool:

Gość mistynka kreoty
No niestety płaci sie i wiecej :)Moze w tym dużym jakąs doatkową branżę? Moze biżuterię dorzucić..

Gość Zrób tak
jarek i magdalna wiczoweie No nie chłopie, "wiczowie" było OK Oddaj "e" Magdalnie, niech ona będzie Magdaleną :classic_cool: Jarek i Magdalena Wiczowie - teraz szyld jest OK :classic_cool:

takie bzdety wam w głowach.Próbowaliśmy z biżuterią, jest znikoma ilosć.Kryzys gloobalny,zaczynaliśmy w lutm 2008 roku i było wrećz super, teraz znacznie sie pogorszyło.Trzeba będzie wrócić do pracy,nic tylko cieszyć się że przyjmą