Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kropla-rosy87

co z tym orgazmem..

Polecane posty

Gość kropla-rosy87

kiedys gdy kochalam sie z moim facetem mialam orgazm praktycznie za kazdym razem..a teraz od przeszlo dwoch miesiecy nic..dodam ze nasz staz to 1.5 roku. Co moze byc tego przyczyna?jakies sugestie?

Gość kropla-rosy87
nie wiem co jest grane..kocham go tak samo i tak samo mnie podnieca..za kazdym razem mam mega mokro a orgazmu jak nie bylo tak nie ma..moja flustracja siega juz zenitu a ochoty na seks juz prawie nie mam.

Gość guomi
spróbujcie seksu po turecku, powinno cos ruszyc :)

Gość kropla-rosy87
wiesz..probowalismy juz chyba wszytskiego..nawet staral sie mnie doprowadzic minetka.jednak 15 min jego wysilku zdalo sie praktycznie na marne..prawie bo jakas przyjemnosc tam byla..a mnie tak brakuje orgazmu..buu..:(

Gość guomi
ale naprawde spróbujcie tego, większość seksuologów to zaleca przy problemach z orgazmem

niech cie ostro wezmie.albo zrubcie sobie przerwe ze dwa tyg.

Gość moze za bardzo chcesz
...mnie wtedy nie wychodzi :) jak za duzo mysle to z orgazmu nici :)

Gość kropla-rosy87
joozio..bral mnie juz chyba na wszytskie mozliwe sposoby..mocno, delikatnie, wspomagajac sie palcami..i nic.a seksu ostatnio nie uprawiamy tak czesto.srednio 2 razy w tyg. mnie nawet nie zastanawia o tyle fakt jak mam dojsc ale to co jest przyczyna tej blokady.

Gość kropla-rosy87
kiedys orgazm dla mnie to byl moment..siadalam na nim.kilka badz kilkanascie ruchow i bylo po mnie.taki sprinter ze mnie byl..a teraz moge sie meczyc skakac, ocierac a zamierzonego efektu i tak nie osiagne. staram sie o tym nie myslec podczas seksu ale kto wie co tam dziala moja podswiadomosc.

Gość karrrrrrrrrrrrrrrrrrrr7
użyj jakichś naturalnych preparatów powodujących podniecenie i ochotę na sex oraz wspomagających osiągnięcie orgazmu http://emilosc.pl/afrodyzjaki-c-53.html

Gość kropla-rosy87
w afrodyzjaki nie wierze..nastroj zapewniamy sobie poprzez dluga kapiel, swiece zapachowe etc. moze macie jeszcze jakies porady i sugestie? wczoraj sie kochalismy tak dlugo ze w koncu orgazm udalam bo widzialam jak moj misio bardzo sie staral:-(