Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość filmomaniaczka

Najbardziej drastyczne i wstrząsające filmy jakie widzieliście

Polecane posty

Gość filmomaniaczka

Dawajcie swoje propozycje, i nie muszą być to tylko horrory, bo jest wiele innych gatunków, które potrafią wstrząsnąć widzem.

Gość mama poltorarocznego
Mna ostatnio najbardziej wstrzasnal film "Antychryst". Wbrew pozorom nie jest to kolejny fil o egzorcyzmach czy szatanie. Fil zaczyna sie od tego jak para sie zajmuje soba w lozku w nocy a z lozeczka wychodzi niezauwazony ich synek max. 2 letni, wchodzi po meblach do otwartego okna i przez nie wypada. A potem fil jest o tym jak ojciec probuje roznymi sposobami bawic sie w terapeute matki bo sie zalamala po tej tragedii. Okropny film. Mam malutkie dziecko i chyba dlatego tak mna wstrzasnal.

Gość filmomaniaczka
Film zdaje się być interesujący. Pewnie dlatego, bo tytuł kojarzy mi się z Antychrystem Nietzschego. Dawajcie więcej propozycji ;)

A mi się właśnie przypomniał pewien film, który widziałam mając z 7 lat. Nie pamiętam tytułu,i w tym momencie moje wspomnienia mogą być lekko zniekształcone, ale zdaje mi się, że to było o rumuńskim sierocińcu, gdzie władzę sprawowały zakonnice. Pamiętam scenę jak jedna z sióstr smagała batem niepełnosprawnego chłopca (nie miał nóg) i uciekał czołgając się. Wtedy było dla mnie to bardzo drastyczne.

Gość filmomaniaczka
upupupp

Gość czesc dinozaury
HOSTEL

chcesz cos obejrzeć ? to jest coś w rodzaju przepowiedni, ale robi wrażenie ..mam to zapisane, bo chciałam komus pokazać

Gość filmomaniaczka
klarissa>> co masz na myśli? Temat w sumie założyłam po części po to, bo myślałam, że może mnie coś zaintryguje

Gość filmomaniaczka
zapisałam sobie strone, ale film obejrzę innym razem, bo w tym momencie i tak nie mam jak.