Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ezomar

Karty klasyczne-powróżę

Polecane posty

Gość ezomar

Witam. Powróżę za darmo pierwszym pięciu osobom. Wróżę z kart klasycznych, TYLKO NA MAILA. Proszę o jedno dokładnie sprecyzowane pytanie, i krótki opis sytuacji. Proszę podać imię i datę urodzenia. TUTAJ NIE ODPISUJĘ! mój mail to: ezomar@o2.pl W następnym poście napiszę którym osobom powróżę. Pozdrawiam :) P.S. Nie odpowiadam na pytania typu: *co słychać u moich znajomych *kiedy mojemu znajomemu powinie się noga;) *a także o zdrowie-pytajcie lekarzy ;)

Gość MajkaBajka
moge ja prosic?

Gość MajkaBajka
ok! dziekuje

Gość sddsddss
justyna_78@poczta.onet.pl co pani mysli na temat naszego zwiazku,czy on mnie kocha? justyna 14.02.92 on szymon 19.11.89

Gość kafeteria pl
a czy ja mogę? Bezpośrednio na meila? Nie chcę tu podawać swoich danych.:-)

Nie podawajcie na forum swoich pytań ani danych bo ktoś może odpisać Wam głupoty podając się za mnie,piszcie tylko na maila

mam już 5 a własciwie 6 osób,bo Majka jako pierwsza pytała,a jako ostatnia wysłała maila ale ją uwzględniam ;) Odpiszę następującym osobom: Katarzyna N Hona sylwia m campari agnest Katarzyna J(Majka)

Proszę czekać cierpliwie :) pozdrawiam odpowiedzi również bezpośrednio na maila do tych osób.

Gość sddsddss
a ja :(:(:( prosze tez odpisac

Gość MajkaBajka
dziekuje:* wyslalam pozno maila bo wlasnie jestem w pracy i nie mialam czasu

Gość joaoaoaoaaaaaaaaaaaaa
dostałyscie już moze maila z odpowiedzia???

2 maile poszły z odpowiedziami,proszę o cierpliwość,chciałbym udzielić wyczerpujących odpowiedzi :) a nie zbyć po łebkach

ja nie dostałam jeszcze :( jestem bardzo ciekawa co wyszlo

:) to nie jest niecierpliwość, tylko balam sie ze moze coś ze skrzynką nie tak, zaraz sprawdzę

Spokojnie proszę poczekać :) na pewno odpiszę osobom które zostały wymienione :)

Gość xxxagnes
a długo jeszcze czekac??? bo jeszcze nie dostałam a jestem okropnie ciekawa co wywrozylas?

Poszły następne,w najbliższym czasie odpiszę agnest i Majce :)

Gość Gienio w nowych gumiakach
Widział kto tyle durnowatych bab na raz?

odpisuję osobom,wymienionym w poście z godziny 18.14

Wysłałem odpowiedź agnest,teraz kładę karty Majce. I to koniec listy,ale kilka osób dosłało jeszcze więc jeśli mi się uda to powróżę,ale jeśli karty zaczną się "buntować" to odkładam na inny czas i nie ma zmiłuj ;) Proszę o pisanie tutaj swoich spostrzeżeń co do mojej wróżby. Pozdrawiam,Ezomar(on) ;)🖐️

Aha-jeszcze jedno-jeśli ktoś dopisał coś jeszcze to proszę poczekać,odpowiem,ale chciałbym najpierw odpowiedzieć osobom po kolei.

Dziś już nie dam rady,mamy niezapowiedzianych gości. Przepraszam Majkę,bo jej rozkład przerwałem,wrócę do niego potem. i proszę już nie dosyłać maili bo z 5 osób zrobiło się kilkanaście. Tym jeszcze powróżę.Ale proszę nie wykorzystywać mojej dobrej woli ;) pozdrawiam. A co chodzi o dopisanie,chodziło mi o dopisanie prośby do wcześniejszego maila.

Gość MajkaBajka
ok. czekam z niecierpliwoscią! 🌼

ja dopisałam coś jeszcze więc trochę poczekam, chciałaś żeby coś napisać o swoich spostrzezeniach, a więc wiele rzeczy sie zgadza, może prócz tego wyjazdu, ale w sumie nie wiem co przyniesie mi życie ;) szkoda tylko, że trzeba poczekać, no ale takie życie... chcialabym jeszcze poznac odpowiedz na dodatkowe pytania, ale pewnie troche bede musiala poczekac :) mysle, ze robisz to co lubisz i robisz to dobrze ;) nawet jesli to tylko zajęcie dodatkowe, niektórzy mają ten dar sklejania ukladaniki w calosc, kiedys tego próbowalam, ale z pewnoscią nie mam do tego daru, karty nie ukladają mi się w logiczną calosc, mialam problemy z ich interpretacją, zwlaszcza gdy obok siebie staly dwie zupelnie co innego znaczące obrazy ;) pozdrawiam:)

znaczy się dwa, nie dwie :O 🖐️

Odpisałem osobom z listy. Reszta jutro,pozdrawiam i spokojnej nocy życzę :)

Gość MajkaBajka
charakterystka postaci byla bardzo trafna. jedyne co sie nie sprawdzilo to te rekoczyny i klotnie bo widzielsimy sie dzis i bylo milo.... czarowal jak zwykle. ale to koniec. dziekuje:*

Majko-w tym wypadku cieszę się,że tak wyszło :) Poszła właśnie kolejna odpowiedź na maila :) Chciałbym jeszcze nadmienić,iż wróżę TYLKO osobom pełnoletnim.