Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rumianek26

byc kochanką

Polecane posty

Gość rumianek26

czy są na tym forum panie, które byly lub sa kochankami? kiedys zawsze negatywnie postrzegalam takie kobiety, a teraz sama sie wplątałam w taki romans...nie potrafie zakonczyc

Gość rumianek26
juz cierpie, mam zal do siebie, ale nikt nie zrozumie, jezeli nie jest/był w podobnej sytuacji. to czekanie na jakis sygnał ,sms...

Gość Słowo Prawdy
Kolejny kurwiszon... na ja pierdolę!!! Cierp dziewczyno, tak samo jak jego żona będzie cierpiała jak się dowie. Nawet szkoda mi stukania w klawiaturę dla takiego zera jak ty (napisane nie przypadkowo z małej litery)...

Gość rumianek26
do Słowo Prawdy bo nie rozumiesz, nazywaj mnie jak chcesz, dodam, ze on nie ma zony. Sama tak nazywalam wszystkie kochanki i nie rozumiałam ale teraz sama jestem w tym bagnie

Gość jestem zdradzoną
jestem zdradzoną żoną i trudno mi wejść w Twoją sytuację. Moja nie była łatwa, a to wie każdy kto znalazł się w podobnym położeniu. Skoro ten ktoś nie jest żonaty, to dlaczego tak się określiłaś? Czy jest w jakimś związku?

Gość ble...........
Byłam w takim zwiążku 3 lata .Było na początku cudownie.Pobaweił się mną do oporu i porzucił.Oczywiście wracając do zony.A ja nawet nie masz pojęcia jak strasznie cierpiałam.Zerwij ten związej jak najszybciej. Pozdrawiam.

Gość rumianek26
tak, ma dziewczyne, którą kocha...

Gość rumianek26
do Ble.............. dziekuje, tylko sama wiesz,ze jest ciezko to skończyc. bo wiem, ze tylko na spotkaniach moge sie nim cieszyc, a potem, pewnie jest z nią...

Gość jestem zdradzoną
jeśli nie czujesz się dobrze w takim układzie, zakończ go póki sprawy nie zaszły za daleko. Widać że już cierpisz, wię co będzie dalej? Nie ma sytuacji bez wyjścia, czasem warto trochę pocierpieć, by mogło być lepiej. Ja odeszłam od męża, nie wiem czy ten romans trwa. Ale dla mnie to juz nie ma znaczenia. Na poczatku winiłam tą kobietę ale później zdałam sobie sprawę, że za wszystko odpowiedzialny jest mąż.

Gość rumianek26
wiem ja to wszystko kobietki wiem, miało byc bez angażowania a ja oczywiscie musiałam byc inna. i to glupie czekanie na glupi telefon, i ta radosc ze spotkania.

Gość rudzielec23
widocznie tak bardzo nie kocha tamtej dziewczyny skoro już ją zdradza,ale radzę z doświadczenia pogoń go bo będziesz cierpiała jeżeli nawet zostawi tamtą dla Ciebie to wszystko wskazuje na to że zdradzi potem Ciebie tak czy inaczej będzie źle uciekaj jak najdalej i jak najszybciej, teraz pocierpisz troszkę ale będzie łatwiej potem będzie gorzej

Gość jestem zdradzoną
To ten facet nie jest wart ani Ciebie, ani tej niby kochanej kobiety. Trudno to nawet pojąć. Dziewczyno ratuj się i nie trać czasu, bo nawet gdyby role się odwróciły, to co cię czeka przy takim mężczyźnie?

Gość pieknaaa21
wedlug mnie powinnas to zakonczyc, po co marnowac czas i najlepsze lata swojej mlodosci dla czlowieka z ktorym i tak nigdy nie bedziesz. Im dluzej to ciagniesz tym bardziej uzalezniasz sie od tego faceta. Kiedys natknelam sie na taki cytat w necie: kazda kobieta zasluguje na to by byc czyjas ksiezniczka 24 godziny na dobe, 7 dni w tygodniu, 365 dni w roku a nie kilka godzin w tygodniu. Czy warto tracic czas i niszczyc sobie nerwy na faceta ktory i tak nie traktuje cie powaznie--> co to za facet ze majac dziewczyne,,ktora ,, niby kocha'' robi ja w przyslowioiwego h**** Wedlug mnie to bezczelny egoista ktory mysli tylko o sobie. Czy ty nie zaslugujesz na faceta ktory bedzie o ciebie dbal?? bedzie ci wierny?? Nie lepiej znalezc sobie wolnego faceta z ktorym bedziesz mogla spedzic razem swieta, pojechac razem na wakacje, pobawic sie. Czy tobie sie cos od tego zycia nie nalezy??? Im dluzej w tym siedzisz tym bardziej nie pozwalasz na to zeby cos sie w twoim zyciu zmienilo, blokujesz sie na nowe znajomosci.

Gość rumianek26
a teraz głupie pytanie: czy jest mozliwe by on sie zakochał we mnie? odpowiedzcie mi jak myslicie do zdradzonej: dziekuje, bo mnie nie potępiasz, ale ja nie potrafie tego skonczyc taaaak wiem ze to jest najlepsze ale ja juz sie zauroczyłam CHYBA

Gość rudzielec23
rumianek26 nie łudź się nadzieją on nie potrafi kochać

Gość pieknaaa21
uwazam ze gdyby byl zakochany w tobie i naprawde traktowal ciebie powaznie, to nie oszukiwalby tamtej laski--> przeciez ona nie jest jego zona, nie ma wobec niej zobowiazn ze musi ja utrzymac i maja wspolne dzieci. Gdybys cos znaczyla dla niego to przeprowadzilby z tamta laska powazna rozmowe, powiedzialby ,, sluchaj poznalem inna kobiete --> kocham ja , nie chce cie szukiwac i bla bla.... Skoro teraz w okresie chodzenia zdradza ja to tym bardziej bedzie jeje przyprawial rogi po slubie. Ale jemu jest tak dobrze , smazy sobie 2 pieczenie na jednym ogniu i jemu to odpowiada.

Gość rumianek26
porażka, mam 25 lat a pałam taka naiwnością, to bez zobowiązan a ja oczywiscie wielka zakochana debilka, on o tym nie wie. pięknaaa21-ale myslisz,ze on jest w stanie sie zakochac czy cos poczuc? bo to narazie długo nie trwa

Gość pieknaaa21
Napewno sie zakocha ale widocznie jeszcze nie natrafil na ta kobiete. Mysle ze jakby mial cos poczuc do ciebie to juz bys to wyczula. Wedlug mnie szkoda twojego czasu, napewno znajdziesz sobie innego faceta. Wiesz teraz jest dopiero poczatek waszej znajomosci, im dluzej bedziesz to ciagnela tym bardziej bedziesz zirytowana i zazdrosna o tamta druga kobiete. Wiesz przyjda te walentynki i bedziesz chciala je z nim spedzic, pojsc gdzies do knajpy--> a to nie bedzie mozliwe bo bedzie wtedy z inna:( Tak samo z wakacjami, gwiazdka, bedziesz chciala pokazac zdjecia z wakacji kolezankom- a tu ich nie bedzie... itp:(

Gość jestem zdradzoną
to nie jest człowiek wart Twego uczucia. On się bawi Wami i jest w siódmym niebie, że tak mu pozwalacie. W cofaj się z tego układu. Jeśli jesteś dla niego ważna, pokaże Ci to. Ale to b. watpliwe. I chyba tak na prawdę z korzyścią dla Ciebie samej. Nic na siłę nie osiągniesz, uwierz mi!

Gość rumianek26
czuje sie taka pusta, nawet teraz siedze przy komputerze a tel w pełnej gotowosci, a tak naprawdę on napisze, jak bedzie chciał sie spotkac, pewnie teraz siedzi z nią i sie zabawiają, a ja siedze zazdrosna.

Gość pieknaaa21
wiesz gdyby on byl wolny i laczyl by was zwiazek bez zobowiazan to jeszcze by byla jakas nadzieja ze facet przywiazalby sie do ciebie i po jakims czasie stworzylibyscie pare--> bo znam takie przypadki wsrod znajomych--> bo facet gada ze bez zobowiazan ale jak jest caly czas ta 1 kobieta to i tak sie do niej przywiazuje. Ale tutaj oprocz ciebie jest inna laska,wiesz nie wiadomo co on do niej czuje , jakie sa miedzy nimi relacje--> ale podejrzewam ze facet na razie chce sie zabawic i odpowiada mu lecenie na 2 fronty.

Gość pieknaaa21
No wlasnie widzisz-> niepisze i jestes juz zirytowana i zazdrosna. Z kazdym dniem bedzie ci sie to nasilalo i niepotrzebnie bedziesz sobie psula nerwy i sie denerwowala. Zamiast siedziec w pogotowiu z telefonem to wyskocz gdzies do kina z jakims innym kolega. Jestes napewno atrakcyjna mloda laska: czy ty nie zaslugujesz na to aby byc traktowana przez faceta jak ksiezniczka??? Bo na ten moment dajesz sie karmic ochlopami.

Gość jestem zdradzoną
miłość ma nam dawać radość, a nie ból. To co czujesz to zawód. Nie masz o kogo być zazdrosna. Odwróć sytuację i zastanów się, czy chciałabyś być na miejscu tej drugiej. Ty i tak masz lepiej, bo wiesz jaki on jest, tamta prawdopodobnie nie zdaje sobie sprawy. Znam uczucie, gdy patrzy się na milczący telefon. Też tak czekałam aż zadzwoni mój mąż. Powiedziałam jednak dość. Fakt, czuję się teraz samotna, ale taka też byłam w związku. Przynajmniej nie czuję się oszukiwana.

Gość pieknaaa21
I nie pisz ze jestes pusta, po prostu sie zauroczylas--> a milosc jest slepa-- ale niedlugo ci przejdzie i jak go olejesz to w jego miejsce pojawi sie inny facet. Powinnas uwierzyc w siebie i nie dac sie wykorzystywac.Czy ciebie nie stac na normalnego wolnego faceta?:):)

Gość kochanka z wyboru
trzeba miec do tego zdrowy dystans i mocne nerwy , ja zostałam kochanką z wyboru świadomie i nie stresuje się czy ma czas czy nie jest , jest to jest nie ma to drugie dobrze, prowadze wlasna firmę i siwiec z powodu faceta nie bede , wolny układ i mnóstwo czasu na swoj rozwój i własne sprawy

Gość rumianek26
do Pieknaaa21 dziekuje, z pewnościa masz racje, powinnam kopnąc go w jaja i niech spier... ale jestem taka głupia, wkopałam sie a nejlepsze jest to ze ja mu tak strasznie wchodzę w dupę, nie potrafie byc niemiła, na spotkanie lece jak na skrzydłach, jestem załosna przyznaje sie bez bicia

Gość rumianek26
nawet nigdy nie pytam o jego panne, to mnie przerasta

Gość pieknaaa21
to zacznij go olewac--> zastosuj odwrotna taktyke i zobaczysz jak zareaguje czy sie tym przejmie--> znajac zycie pewnie nie. Po prostu zacznij go traktowac z dystansem-> dzieki temu nie bedziesz sie tak nakrecala i zauroczenie przejdzie. Dziewczyno powinnas sie szanowac--> bo widac ze ty jestes slepo zauroczona w tym chlopie a on nawet nie docenia tego. I nie bedzie ciebie nigdy docenial --> bo faceic nie doceniaja lasek ktore sa na kazde ich skinienie. Przeczytaj sobie poradnik: dlaczego mezczyzni kochaja zolzy??--> tam jest fajnie wszystko opisane.