Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rumianek26

byc kochanką

Polecane posty

Gość rudzielec23
rumianek26 jak widzisz wszystkie piszemy Ci prawie to samo uciekaj jak najdalej od tego faceta nie marnuj życia

czy ty wiesz co robisz? wchodzisz z butami w czyjeś małżeństwo. Jak mąz cię kiedyś zdradzi poczujesz jak to jest... :-O

Gość rumianek26
dziekuje Dziewczyny, trzeba wziąc sie w garsc, a wczoraj dostałam smsa od niego odpisałam, ale oschle i jednym słowem...

Gość rudzielec23
i tak trzymaj

Gość rumianek26
to mam juz calkowicie dac sobie spokój, zrezygnowac ze spotkania? czy stopniowo mu "jezdzic" po bani, bo naprawde uswiadomiłyscie mi co on tak naprawde robi. i chyba chciałabym mu powiedziec kilka gorzkich słow na pozegnanie, bo bedzie mnie bolało to odejscie, a jednoczesnie poczuje satysfakcje, ze wyszłam z odrobiną "klasy"

Gość takie tam- marta
rumianek- nawet jeśli on będzie kiedyś z toba to i tak cie zdradzi. Gdyby sie w tobie zakochał bylibyście razem, a on jednak został przy tamtej dziewczynie. I nieważne, czy to żona, czy dziewczyna- facet jest i chce być zajęty. Lepiej zrezygnuj. Nie mam szacunku do takich dziewczyn...Jak mozna budować własne szczęście na czyjeś krzywdzie...

Gość rumianek26
o Marty-on mi powiedział o dziewczynie dopiero na 3 spotkaniu, i kiedys naprawde myslałam tak jak Ty, a teraz sama stałam sie kochanką, czego nikomu nie życzę. i przykre to jest, ze sie zakochałam i, ze to ja muszę odejsc chowając łzy...

Gość KAJA123
a ja tez jestem kochanką, jego żona o nas wie , wie że nią jestem ja. i mało tego czasami sie widzimy na drodze i ze sobą rozmawiamy:) Pytała jego kiedy mamy zamiar być oficjalnie razem.... on tego chce rozmawiał juz o tym ze mną ale ja nie mam zamiaru jest mi dobrze tak jak jest..

Gość rumianek26
to super Kaja, ze Ci sie udało, a mozna wiedziec, czy duzo starszy?

Gość 6543212
KAJA TO MA SZCZĘŚCIE. W TAKIM UKŁADZIE NIKT NIE CIERPI BO MIĘDZY ŻONĄ A MĘŻEM NIE MA JUŻ WIDOCZNIE MIŁOŚCI. ALE RZADKO KIEDY SPRAWY TAK WYGLĄDAJĄ. AUTORKO NIE ZAZDROSZCZE CI SYTUACJI, ALE UWIERZ... NIE WARTO...

Gość KAJA123
10 T STARSZY

Gość ggggga
tylko dlaczego kaja ci nie wierze?? jak się marzy to oczy się zamyka

Gość rumianek26
skoro masz Kaju taki układ to chyba nawet nie jestes kochanką, skoro wiekszosc Waszych znajomych wie... i nawet jego zona

Gość KAJA123
a to już twój problem jak nie wierzysz.. nie mam 15 lat żeby sobie wymyslać historyjki

Gość ggggga
po pierwsze jakby wiedziała (zona) o was -bylaby byłą zoną ,bo nie wyobrażam sobie sytuacji ze mieszkaja razem ,nie kochając sie po drugie jesli wszystko byloby tak ekstra miedzy wami i emocjonalnie chyba nie odpowiadalolaby ci taka sytuacja -najzwyczjniej bylabys lekko zazdrosna chyba ze to układ sponsorowany ....... a w takiej sytuacji wszystko tłumaczy

Gość ggggga
rumianek ja na twoim miejscu poszukałabym miłości gdzie indziej, samo stwierdzenie twoje że kocha inna jest wiele mówiące on nie kocha nikogo oprócz siebie ,a chyba nie chcesz czekać na ochłapy ze stołu ??? ze moze kiedys ..................... a w bajki typu kaja i szczesliwe zakonczenia po prostu nie wierze w dzisiejszym świecie jest może 1% w tego typu układach cierpią wszyscy zainteresowani dziewczyno glowa do góry i zacznij szukać księcia ale wolnego dla ktorego bedziesz najważniejsza

Gość rumianek26
gggga ale jak sobie pomysle,ze mogłam byc taka naiwna, bedzie mi ciezko, ale mam taką ochotę mu wygarnąc wszystko, kocham go, a jednoczesnie nienawidzę, pojde na spotkanie z bojowym nastawieniem, a wrócę zaglaskana, oslodzona słowkami. on pojedzie do niej i od nowa to samo. dziekuje za wsparcie:-)

Gość KAJA123
no widzisz ja jestem tym 1 % i powiem ci szczerze że też dziwie sie że ona go z domu jescze nie pogoniła i wogóle ale jak widać baby są głupie (nie wszystkie). Nie wiem czy powinnam sie z nim zwiążać na stałe bo myśle sobie skoro zdradził żone to mnie też może kiedyś zdradzi.

Gość rudzielec23
rumoanek26 najlepiej już się z nim nie spotykaj bo jak sama napisałaś zagłaszcze Cię miłymi słówkami i przepadniesz a potem będzie jeszcze trudniej on nie jest wart Twojego cierpienia daruj sobie kaja123 takie bajki opowiadaj naiwnym idiotką bo każdy kiedyś wraca do żonki skruszony wiem coś o tym mój były kochanek już przewiózł do mnie swoje rzeczy bo mieliśmy zamieszkać razem ale i tak wrócił do żony bo niby córka (mężatka)zagroziła że nie zobaczy wnuków też dobre wytłumaczenie prawda