Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość n bhgfhvbjhkhv bn

kocham uroki zimy i jej piekno

Polecane posty

Gość n bhgfhvbjhkhv bn

Śliczny biały śnieżek. Obsypane białym puchem drzewa. Cudowne śnieżnobiałe pagórki przy chodnikach i te obsrane przez jebane kundle chodniki. Bo niby jak taki kundel ma przebrnąć przez zasbę i sie tam wysrać???? Bialy śnieg zaszczany. Przecież to tragicznie wygląda a jebani właściciele nawet nie robią wrażenia że czuja sie winni tym klockom na przejściach. Pierdolone kundle na wieś a nie do miasta bo widac że ludzie są niereformowalni

Gość chujnia
zalozyc psom cewniki !!!

Gość fakt nie przeszkadza mi ze
moj pies zrobi sobie kloca pod blokiem, tak samo jak burakom ktorzy wyrzucają papierki czy pety na ulice 🖐️ wy bedziecie po sobie sprzatac i bedzie czysciutko to ja bede sprzatac po swoim psie (oczywiscie kiedy beda kosze na psie odchody bo jeszcze takiego nie widzialam) 🖐️

Gość gość
Nie warto iść na totalną łatwiznę. Kiedy mój chłopak odszedł, zamówiłam rytuał u pewnej Pani ale nie pomogło. Byłam załamana ale szukałam dalej. Zaufałam sobie i sama odprawiłam rytuał, trochę wątpiłam na początku ale mój misiaczek wrócił po 6 tygodniach. Jakby co mogę wam podać więcej szczegółów, mój email to monia-gruszecka@tlen.pl