Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chce adoptowac bulka

ADOPCJA BULLTERIERA

Polecane posty

Hej. Co myślicie o ADOPCJI PSA RASY BULLTERIER - 2 lata-?

Gość Johny Brayo
myślisz ,ze dasz radę ? to nie dośc ,ze specyficzna rasa - to jeszcze dorosły albo prawie dorosły pies - masz dla niego warunki ?

Nie mam dzieci, mieszkamy razem z mama w domu na obrzeżach miasta . Mamy duży ogród. A pies... pochodzi z pseudo-hodowli - był używany do zapładniania suk - nie brał udziału w walkach...

A i jest jeszcze jedno - jest chory ma wade serca.

Gość Johny Brayo
nie chce demonizować tej rasy - kocham psy - ale rozumiem ,ze każda rasa ma swoje wymagania odnoszące sie choćby do uznawania autoryteru Pana . Tego obawailbym sie najbardziej - bedziecie w " jego stadzie ":)- dwie kobiety - chyba ,ze poradzsz sobie :)

Mam psa. Bardzo towarzyskiego. Ma 11 lat. Niestety nie mam żadnej pewności .Obecnie jest po kastracji - chemicznej gdyz ze względu na jego serce nie można go poddać narkozie.

O tej rasie przeczytałam już wszystkie książki jakie sa tylko na rynku. Rozmawiałam z hodowcami. Miałam kupić szczeniaka aż tu nagle przypadkiem dowiedziałam się o tym psie... i się w nim po prostu zakochałam...

Bardzo dużo rozmawiam z jego obecną "opiekunką" i z tego co wiem nie przejawia agresji z stosunku do innych psów... no tylko je...gwał*ci... Ale mam nadzieje ze ta kastracja coś zdziała... Mam dziure w głowie z jednej strony już bym po niego pojechała , a z drugiej martwie się ze sobie nie poradze... A moge dodac ze jestem na wecie...

Tu jest taki problem że pies jest w innym miescie tzn 400km dalej... Ale chyba tak zrobie chociaz jak znam siebie to jak już go przywiozę to nie oddam go...

Kant dupy - dzieki za pomoc. Miłego wieczoru Pozdrawiam