Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Heyla

Dlaczego mój mężczyzna nie dzwoni?

Polecane posty

Gość Heyla

Witam. Mam problem jestem ze swoim mężczyzną już ponad rok. Na początku naszego związku często do mnie dzwonił, pisał smsy, maile, komunikował się ze mną na gg, gdy rozstawaliśmy się choćby na godzinę. Ostatnio nie widzieliśmy się od tygodnia, bo nie mamy możliwości się spotkać i on do mnie nie dzwoni, rozmawiamy właściwie tylko wtedy, gdy ja do niego zadzwonię, na smsy czy maile nawet nie fatyguje się odpowiadać. Zapytałam dlaczego tak jest i w odpowiedzi usłyszałam, że on nie dzwoni, bo wychodzi z założenia, że jeśli będę czegoś chciała to sama zadzwonię i on nie widzi sensu w tym żeby do mnie dzwonić kiedy nie ma do mnie konkretnej sprawy. Już kiedyś o tym rozmawialiśmy, bo znaleźliśmy się w podobnej sytuacji, gdy nie mogliśmy się spotkać przez 2 tygodnie. Powiedziałam mu wtedy, że jest mi przykro, że się nie odzywa, bo wydaje mi się, że o mnie nie myśli i nie tęskni. Wytłumaczył mi wtedy, że nie dzwoni, bo to dla niego bolesne gdy tęskni usłyszeć mój głos a nie móc mnie dotknąć. Już sama nie wiem co o tym myśleć wtedy i teraz podał zupełnie inny powód. A ja sama zaczynam się zastanawiać czy mu zależy. Tak na zdrowy rozum wydaje mi się, że jak mężczyźnie zależy to powinien chcieć zadzwonić żeby przynajmniej usłyszeć głos ukochanej. Takie jest moje zdanie a co wy myślicie? Szczególnie cenne dla mnie będą uwagi mężczyzn.

Gość na początku zawsze
jest inaczej potem laski nam powszednieją i to prowadzi szybko do nowych znajomości i znów nam zależy tak to się kręci...........

Gość Ewaldi
wielu facetów jest tak zwanych 'zimnych' , inni którzy już zdobyli kobietę mają zakodowane , że skoro jest zdobyta to nie warto zdobywać co godzinę , telefon z zapytaniem - co słychać i jak się miewasz to jest w stylu 'dzień świstaka' , natomiast wielu facetów reaguje, gdy coś się dzieje , warto aby nie było nudy w związku :)

Gość ja z moim
jestem jakeis 3 lata i dzowni bez przerwy, az go musze ochrzaniac zeby sie uspokoil...to jest dopiero meczace