Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mikikikiwiki

LEKARZE-POZNAN,SW RODZINA

Polecane posty

Gość mikikikiwiki

czy mozecie podac mi nazwiska lekarzy jacy tam pracuja, jakie znacie? chcialam sprawdzic sobie w rankingu lekarzy kazdego z tego szpitala...

Gość mikikikiwiki
nikt nie ma lekarza ze sw rodziny??

Gość mikikikiwiki
podnosze

Gość mikikikiwiki
bo chce tam rodzic i chce ktoregos wybrac...

Gość mikikikiwiki
na 1 czerwiec...

a teraz gdzie chocisz do lekarza. Nie wiem czy Ciebie ktos do lekarza przyjmie Spychała ma b.dużo pacjentek nie raz sie czeka 3h.W Sw.Rodzinie nie ma miejsc jesli chodzi o porod.

Gość mikikikiwiki
jak to nie ma miejsc na porod??? nie rozumiem?

Gość mikikikiwiki
hej blondyna mam nadzieje ze mi napiszesz o co ci chodzi z tym brakiem miejsc na porod??

Gość uuuuuuuuuuuuuupppp

Gość mikikikiwiki
mozesz jakos rozbudowac swoja wypowiedz? przeciez kobiety tam rodzą, bylam tam w weekend i kobiety rodzily..

Gość ta niedobra pupa
Ja odradzam ten szpital - unikają za wszelką cenę cięć cesarskich > Moje dziecko jest kaleką - poród przyjmował Kuligowski.

Gość mikikikiwiki
wlasnie jak tam bylam kobieta z mojej sali miala cesarke...blondyna czekam na twoja jasniejsza wypowiedz przeciez tam jest porodowka:)

a ja tam rodziłam i cesarki byly i porod super wspominam wszystko ok naprawde. Jedynie pozniej mialam problemy z piersiami i musialam isc do tego szpitala bo na skierowaniu mialam polna ale tam mnie nie przyjeli ze 40st goraczka twierdzac ze mam inne bakterie i mam isc tam gdzie rodzilam :D Mialam powazne zapalenie i przyjmowal chyba wlasnie ten Spychala jak dobrze kojarze. Masakryczny koles. Wcale mnei nei zbadal i mówi "niestety musimy hispitalizowac.. prosze przyjechac z dzieckiem " rece mi opadły i powiedzialamm przeciez to tylko zapalenie piersi a nie nowotwor i odmawiam, musialam pisaac pismo, byl bardzo neiprzyjemny, przepisal mi antybiotyk przy którym mozna karmic piersia ale polowe dawki i nei starczyla na kompletne wyleczenie, nawrócilo mi sie zapalenie i pozniej mialam prywatna wizyte w domu. Trzymał mnie tam ok 3 godzin, a bo to mu sie drukarka zepsula... pisał godzine czasu (doslownei) wypis ze szpitala i ta cala odmowe... Myslalam ze tam zjade, bo mleka mi sie nazbieralo ze hoho, piersi bolaly, bałam sie ze zaraz mi odpadna :)

w ogóle co do lekarzy to nei mam najlepszego zdania, opieka super. polozne ok, warunki tez niezle, akurat jak rodziłam byl remont, wiec podejrzewam ze teraz jest w ogóle na błysk. No ale Ci lekarze. Jak przyjechalam na porodowke to mi tylko wody odeszly, tak samo jak przy pierwszym porodzie i n ie bylo zadnych skurczy. Jak jzu lezalam z mezem na porodowce to czekalismy na lekarza, polozne byly przekonane ze dostane kroplowke na przyspieszenie bo kolejka na porodówke byla, kobiety na krzesłach czekaly na swoja kolej... a tu przyszedl jakis lekarzyna, pobadal, popytal jakby chcial a nei mógł i mówi "no prosze pani, chyba sie pani nei spieszy, przeciez do terminu wg karty ciazy ma pani 2 tygodnie wiec ma pani jeszcze czas" z ironicznym usmiechem. Wszyscy w szoku i poszedl... a ja sie zastanawialam z mezem i co teraz.. mam tutaj 2 tygodnie lezec? No ale panie polozne mnie poinstruowaly co robic aby pobudzic skurcze i tak sie jakos udalo w ponad 8 godzin.

Gość mikikikiwiki
No wiec ja chyba tez musialam trafic teraz na tego Spychale na izbie przyjec, strasznie chamski, niestety nie mial plakietki z nazwiskiem wiec nie wiem, zreszta nikt tam nie mial:/ przerazilas mnie tymi kolejkami do porodu, a jak ktos nie moze czekac bo dziecko juz na wylocie to co? na krzesle??:(

Normalnie jak jestes zdecydowana na ten szpital to po prostu tam jedz jak zacznie sie poród. Zanim zacznie sie konkretny poród to czasami trwa i trwa, a czasem nie zdazy sie do szpitala dojechac, takze nei panikuj i próbuj tam bo moim zdaniem warto, choc jak mówie... lekarze sa jacys nie bardzo

Gość ta niedobra pupa
a ja tam rodziłam i cesarki byly i porod super wspominam Czy na to forum wchodzą same kretynki?? To że unikają cięć, nie oznacza, że nie robią. Czasem po prostu trzeba. U mnie pełne rozwarcie trwało dwie godziny - bo czekali na cud. Dopiero po tym czasie miałam zrobione ces/ cięcie. Nie chcieli mi nawet dać najmniejszego znieczulenia. Teraz syn ma 8 lat i zatrzymał się na etapie 1,5 roku...

ja leżałam osiem lat temu przez trzy miesiące na podtrzymaniu, mam dosyć i więcej tam nie wrócę:-P ale tak ogólnie to było ok, lekarze w porządku, położne też, w każdym szpitalu się znajdzie jakiś jeden gbur, cham i prostak i jak się ma pecha to się na niego trafi, gdziekolwiek się pójdzie zaznaczam, że to było osiem lat temu, ale dzięki szybko i sprawnie przeprowadzonej cesarce mój syn żyje i ma się dobrze, gdybym rodziła siłami natury byłoby kiepsko, opiekował się mną dr Sławomir Stoiński i on podjął decyzję o szybkim cięciu (mimo moich protestów) i je przeprowadził, jestem mu za to wdzięczna a, jak ja leżałam to też był remont (może to u nich normalny stan:-) ) najdziwniejsze było to, że jak do mnie przychodzili goście to musieli zakładać te śmieszne ubranka ochronne, a przez cały dzień robotnicy pomykali po szpitalu w brudnych ciuchach roboczych:-)))

Gość mikikikiwiki
Ta pupcia niedobra badz tak laskawa nie wyzywac od kretynek, nie wiem czemu nie mialas znieczulenia i na kogo trafilas ze nie mialas cesarki od razu, ja wybralam ten szpital dlatego ze wlasnie kazdej tam proponuja zzo i to za darmo, nigdzie w Poznaniu tego nie ma... Piccolo za porod rodzinny sie placi chyba ze napiszesz podanie ze Cie nie stac to wtedy nie placisz:) martwie sie jedynie ze te sale moga byc zajete, bo sa tylko 3:/

Gość MAKOOO
ja chcesz tam rodzić polecam prywatną położną i lekarza:)

Gość MIKIKIKIWIKI
No wlasnie zalatwiam sobie polozna ale gorzej z lekarzem:/ moja lekarka tam pracowala a w niedziele sie dowiedzialam ze juz tam nie pracuje i zostalam sama:(

Gość MAKOOO
jaką położna załatwiasz? jak sie nazywa? Ja polecma szpital na Polnej.Ost znajoma rodziłam w sw.rodzinie i odrazu po porodzie na Polna ja zawiezli bo niby miejsc nie mieli.

Gość MIKIKIKIWIKI
Ewa piechocka chyba...Na Polnej bylam jeden dzien na badaniach i przezylam traume wiec dziekuję za Polną:/ Tam jest taki mlyn ze szok, przedmiotowe traktowanie, zanim dotarlam na sale przeszlam kilka procedur i kilka kilometrow:) w św rodzinie jakos spokojniej o wiele..

Gość MIKIKIKIWIKI
blondyna poznan czekam na Ciebie bo mnie zaintrygowalas :)

czym ze nie chca przyjmowac? jak nie masz tam znajoosci i swojego lekarza to moga ciebie nie przyjac:( a ty rodzisz w czerwcu a jeszcze gina nie masz?