Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Koktajlowaaa

Co myslicie zeby wziąć psa ze schroniska?

Polecane posty

Znalazłam pięknego psa na allegro do oddania za symboliczną złotówkę. Chciałabym go wziąć ale problem w tym ze pies jest dorosly (ma 8lat). Słuszne jest obawiać, że pies z przeszłością może być agresywny?

Gość
nie każdy pies z przeszłością jest agresywny ;) zależy :) warto 🌻 :)

najlepiej wziąć pieska ze schroniska ... zawsze to jedną psią duszyczkę się "uratuje" ...... wielki + dla ciebie

to, że pies jest w schronisku nie znaczy, że jest agresywny, niektóre mają miłą naturę, musisz tylko poobserwować trochę psa. Warto takim psiakom ratować życie żeby miał ciepły kąt w domu a nie przeludnione, brudne schronisko :)

Gość Weronika- weronka
mam psa z schroniska agresywny nie jest ale najlepiej pojechać zobaczyć, wrucić do domu przespać się z tym problemem (wziąć czy nie?) jak będziesz pewna że podołasz obowiązkom właściciela psa to tak będzie mu źle jeżeli go oddasz bo pogryzł Ci buta z tym na początku jak z szczeniakiem trzeba się liczyć

Gość Weronika- weronka
ratując jednego pieska/kotka czy innego zwierzaka nie zmieniasz całego świata, ale zmieniasz i to diametralnie świat tego jednego na lepsze, szczęśliwsze życie .... 🌻

Gość smierdziel
mi trafil sie ze schroniska najmadrzejszy z mozliwych, jak bedziesz dobrze traktowac to bedzie sie dobrze zachowywac

Gość blelelelelele....
Piesek jest śliczny.Jeżeli masz ku temu warunki weż go !!!!!!! sama wzięłam 3 lata temu 3 kicie(musiałam dać do sterelizacji)Nie żałuję sa cudne i bardzo je kocham. pozdrawiam serdecfznie.

Gość qwertyuioplk
ja bym ją wzięła. Sama mam psa ze schroniska. Też był dość stary jak wzięliśmy to to najbardziej oddane i wdzięczne stworzenie na ziemi.

prześliczne biedactwo nie amsz co sie zstanawiać, po pierwsze nie słyszałam o agresywnym owczarku, po drugie nei ważne jak xle ja traktowali,pokocha cie z całego serca bierz bierz bierz:)

Dzięki serdeczne. Prawda, że piękna? Jutro zadzwonie pod numer wskazany i pogadam. Mam dom z podwórkiem. Troche mam do tej psiny, daleka droga... Ale chyba pojadę.

Różnie może być, pewnie nie bede jedyna ktora zadzwoni. Obecny opiekun zastrzega sobie prawo do wyboru właściciela pewnie. Ale bede robiła co w mojej mocy

popieram wez pieska, na pewno bedziesz zadowolona z jego oddania :)

śliczna psina, nigdy nie zrozumiem jak można być takim śmieciem emocjonalnym i doprowadzić żywe stworzenie do takiego stanu.. niektorzy sa gówno warci :O

oj tak ja bardzo chetnie moglabym wykonywać kary na lumpach ktorzy sie znęcają nad zwierzakami, nie byłoby litości 😠

Gość 29.08.2009 po
daj znać, czy udało Ci się ją przygarnąć?:)

popieram jak najbardziej !!! sama mam psa ze schronu a na dodatek psa mordercę czyli rottweilera. Taki z niego morderca że Ja Cię kręcę :D największa dupa i przylepa ze wszystkich możliwych. Nie zamieniałabym go na żadnego innego psa. To spojrzenie w oczach które codziennie mówi : dziękuje za lepsze życie - bezcenne

Gość 00987890
halo?i jak przygarnęłaś pieska?czy wczesniej znalazł dom?

Gość sjkui
no włąsnie?