Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość co w tym zlego

problem z pojsciem do szkoly

Polecane posty

Gość co w tym zlego

Witajcie,w listopadzie 2009,ukonczylam pewnien kurs jako nail tech.,bylam bardzo zadowolona kiedy znalazlam prace w bardzo milym Spa.Od samego poczatku wspominalam ze paznokcie to nie jest naprawde to,co chcialabym robic.Ze chce wrozic do szkoly i zrobic estetyke.Wlasciciele wyrazili aprobate dla mojego pomyslu,padlo nawet zdanie ze maja w planach poslanie mnie do szkoly(na moj koszt oczywisie).Od tego czasu minelo pare tyg.w koncu postanowilam zrobic rozeznanie,gdzie i kiedy rozpoczynaja sie kursy estetyki.Postanowilam tez porozmawiac o tym z wlascicielami spa,i co???wiecie okazalo sie ze,niby wszystko ladnie.ale jest jednak to"ale".. Na moje pytanie co oni sadza o moim powrocie do szkoly szefowa odp"ze ja nie moge robic za duzo rzeczy w tym samym czasie,i byc dobra w tym"..pozniej padly slowa"don't spreat yourself to thin"(tego nie zrozumialam)..Ze mam tak zrobic zeby nie kolidowalo to z moja praca,zebym pamietala ze klienci sa najwazniejsi.A przeciez bylo wczesniej powiedziane ze pozmieniaja moj plan pracy tak,abym mogla pracowac i uczyc sie w tym samym czasie!Co sadzicie o postawie wlasciceli?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować