Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieeeeeeeeee wiem co to znaczy

jest tu ktos kto zna wloski?prosze przetlumaczcie ten list od pewnego wlocha

Polecane posty

Gość nieeeeeeeeee wiem co to znaczy

ciao ciccia ti scrivo in italiano cosi impari a leggere (anche perche inglese non lo so) il mio lavoro e sempre lo stesso, ho poco tempo libero quando posso sto con amici. Le mie foto non posso mandare perche il mio pc e aut appena posso te le mando.In agosto vieni sempre a varcaturo tua mamma e ancora a napoli?

Gość asia.si
Wrzuciłam do tłumacza i wyszło coś takiego:

Gość tłumacz przysięgłyp
hello tłuszczu pisania w języku włoskim, więc nauczyć się czytać (także z powodu angielski Nie wiem) moja praca i zawsze taki sam, mam trochę wolnego czasu, kiedy Ja Jestem z przyjaciółmi. Można wysyłać zdjęcia, ponieważ mój komputer i tylko aut zawsze można dojść do mando.In sierpnia Varcaturo swojej matki i nadal Neapol? tak mi wyszło w tłumaczu w goglach:P

Gość asia.si
hello tłuszczu pisania w języku włoskim, więc nauczyć się czytać (także dlatego, że język angielski nie wiem) moja praca i zawsze taki sam, mam trochę wolnego czasu, kiedy jestem z przyjaciółmi. Można wysyłać zdjęcia, ponieważ mój komputer i można tylko aut mando.In sierpnia Varcaturo zawsze przychodzi do swojej matki i jeszcze w Neapolu?

Gość nieeeeeeeeee wiem co to znacz
tez tam sprawdzalam ale to glupie jest i nie tlumaczy dokladnie bylam jakis czas we wloszech ale krotko wiec nie wiem dokladnie choc z grubsza rozumiem