Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

biso

jak tego slucham to lza mi sie w oku kreci...

Polecane posty

chrupek to tez doskonale pamietam :-)

Gość Kogo nazywasz
Prymitywem? :classic_cool:

Captain Jack ta piosenke puszczali nam na ziolonej szkole, bawilismy sie przy tym i w sanatorium tez :-) a prymityw to .........ot co............, ale niewazne

jeeeee to tez pamietam bardzo dobrze Inka :-)

Gość Nostalgii
Hej hej fajny temat tak w nawiązaniu do lat 90' bo pisane tu było np Captain Hollwood Project "More", Sven Vath "La Esperanza"(piękny klip),Atlantic Ocean"Waterfall" i jego późniejszą wersja sprzed kilku lat w wykonaniu ATB,Living Joy "Dreammer" i "Don't stop movin"- te 2 kawałki mają duży poziom jeśli chodzi o sama muze tylko sprzęt dobry do słuchania jak jest to heh, Captain Jack jw i jeszcze jeden kawałek"soldier",:classic_cool:albo Marusha "Rave land"lub Kawałki Westbam(z love parade)też fajne:):) poziom różny ale wspomnienia są:classic_cool:pozdrawiam! Ps no i "Ogórek"albo "FANTAZJA"czyli oldschool bądź afterschool przedszkolny jak kto woli rzecz jasna:-D

Gość Nostalgii
Mała korekta beforeschool rzecz jasna. Love message no byłbym zapomniał też fajne było:):)

Gość Kenny G
Sash! :classic_cool: La Bouche,E-ROTIC:) CI to mieli teksty:) albo na przykład Aqua "BARBIE WORLD"czy jakto tam leciało:):)

tez pamietam Inka. Ide spac, bo jutro praca. Dobranoc :-)

Gość Kenny G
A tak przy okazji słyszeliście kiedyś "carie me home"Glow Worm? Jest taka piosenka z lat 90'to jest też na YT i zawsze jak to słucham to mam nieodparte wrażenie że to jest cover kogoś tylko kogo? A i jeszcze jeden stary kawałek Marky Mark feat. Prince Ital Joe "UNITED" I łezka się kręci w oku ehhh:classic_cool:

Gość Ok head a way
O kawałek united jest bardzo fajny taki z przesłaniem jest. Ja jeszcze pamiętam MM I PIJ jeden kawałek do filmu takiego life on the streets. No i jak wyżej któż mógłby zapomnieć o Haddaway'u !Racja.:classic_cool:

Gość Lenny nov
Haddaway:):) miał jeszcze jeden fajny kawałek pt "life". A czy ktoś pamięta East 17(wszystko) napewno pamiętacie!;) :):)

Gość Lenny nov
E-rotic "dididididideeper oh come on help dr dick i need your love i feel so sick...."ha ha no właśnie właśnie !:-D oni te wszystkie kawałki to mieli np był kawałek "Fred come to bed":-D dzięki Inka za przypomnienie:):)

Gość Lenny nov
No właśnie East 17 ja pamiętam jak wszystkich kręciły wtedy ciuchy ich bo fakt mnie wyrąbane w kosmos takie sportowe dresy różne i tak dalej "its allright" albo "deep" a ta najstarsza piosenka ich to bodaj "house of love" pamiętam to kurde ja nie mogę no:):):):):)

Gość też kompletnie nie znam

Gość Lov mac
Hej hej witam. No widzę pamięć dobra macie:) Tyle wymieniliście! Ja dorzuce Take That !:):) napisze wam że wielu tak powiadało że kicz ale napisze wam że potrafili zrobić show byli w niesamowitej formie wogóle tańczyć potrafili w tzw parterze robili normalnie elementy break dance a późniejsze boys bandy to już była lemoniada.:):):) no ja wiem że może to trochę śmieszne co pisze ale ja widziałem w tv parę koncertów i mieli formę i choreografię. A i jeszcze jedno to już beka trochę New Kids no the block :-D ha ha :-P

Gość Miło wspominać
pozdro dla wszystkich fakt z dzieciństwa kawałki i młodości heh:):):):) 3majcie się!