Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

biso

jak tego slucham to lza mi sie w oku kreci...

Polecane posty

jakies 5 lat temu czy 6 byl to wielki hit :-P dla mnie jest caly czas bo przypomina mi fajne lata

Gość o jacie pierdziele
ja tez mam troche pieknych wspomnien z tym utworem, POZDRAWIAM CZASY DALEKO ZA MNĄ

Grill a piesnicka Dr. Alban przypomina mi dziecinstwo ehh

Gość savage garden
I knew I loved You before of meet you czy jakoś tak...

Gość .....ot..co......
co za szajs ta pierwsza piosenka? gdzie ty sie chowalas dziewczyno? i ile masz lat, ze ta nuta kojarzy ci sie z dziecinstwem? 15?:O

moze teraz wydaje sie szajs ale wtedy sluchali tego wszyscy, to ja powinnam zapytac sie ciebie gdzie ty sie chowales! pewnie jeszcze srales w pieluchy. a jesli nie umiesz czytac ze zrozumieniem to radze ci sie szybko nauczyc, bo to bardzo przydatna rzecz! nie napisalam ze pierwsza nuta kojarzy mi sie z dziecinstwem tylko z wiekiem 16-17 lat. a druga z dziecinstwem

Gość .....ot..co......
biso z pewnoscia mam wiecej lat niz ty wiec nie podskakuj mi tu. 5-6 lat temu nosilam juz dowod w kieszeni, wiec z tymi pieluchami sie nie wstrzelilas. poza tym nie slucham szajsu, ktory puszczany jest tylko i wylacznie na wiejskich potancowkach, bo w telewizji czy radio tej piosenki z pewnoscia nie mozna bylo uslyszec

a zalozylam ten topik bo mi sie zebralo na sentymenty, na piosenke natrafilam przypadkiem w internecie i wszystko mi sie przymomnialo po przesluchaniu jej.

mialas juz dowod w kieszeni 5 lat temu ciekawe, po twoim pierwszym komentarzu bym tego nie powiedziala.

Gość .....ot..co......
pozory myla, jak dorosniesz to jeszcze nieraz sie o tym przekonasz :classic_cool:🖐️

Gość Nie znasz coco jambo
Ty nnnoobie?! A pamiętacie np Wigfield Saturday night? Albo all that she wants Ace of Base( to chyba ich najstarsza piosenka) Dr Alban albo Vanilla Ice albo can't touch this Mc Hammer:-D Albo Snow informer ha ha ha ha ha :-D

Gość .....ot..co......
a scatmana pamietacie? D

Gość K and K back in a day
"JUMP" Kriss Kross :classic_cool: i wszystko w temacie;)

Gość .....ot..co......
kelly family> temat rzeka ... :)

Scatman John R+P ten to miał scat(nie mylić ze scatem w sex znaczeniu):classic_cool: albo i tu uwaga 2unlimited "no limits" ha ha ha pamiętam nawet niewybredne rymy jakIe dorabiali do tego w stylu"noł noł kto cię rżnał noł komu dałaś doopy?" albo np Mark'oh "love song". Heh....:classic_cool:

Gość .....ot..co......
pamietam ze przerabialo sie tez piosenke venga boys bum bum bum bum, robili go bez gum, robili go na strychu i wyszedl maly zdzichu :D

Ot co>buhahahahahahahahahahahaha :-D:-D dobre dobre :-D:-D