Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kretynos9989

sex w łazience knajpy

Polecane posty

Gość kretynos9989

witam.dziś zabawiałem moją dziewczyne jezykiem jak byliśmy w knajpie i do łazienki poszliśmy.to zjawisko jakoś sie nazywa po angielsku.tylko jak?

Gość kretynos9989
nikt nie wie???

Może "knajpos wc fuckos " :D:D Generalnie to zabawny jesteś.Lizać babkę w kiblu i pytać jak to się nazywa :D

Gość kretynos9989
słyszałem że sex w miejscazh publicznych ma swoją nazwe,jest peeting i jest też inne określenie.i dlaczego zabawny? fajne wspomnienia beda

Gość kretynos9989
to chyba sweetching czy coś takiego. a ciebie nie krecił by sex w przymierzalni lub kinie?

Gość to clubbing baranie
:D

Gość w przymierzalni lub kinie
brzmi ciekawie, tylko jak to sobie wyobrażasz?

Gość o fuuuuu
jestescie oblesni widze hordy ohydnych bakterii i grzybow oraz innych syfow by atakowac wasze przyrodzenia. poza tym jak sie mozna tak zeszmacic by sie w sraczu dupczyc badz inne rzeczy robic oprocz wiadomych.Dla mnie to dno dna:) ale pozdrawiam autora.Sprawni inaczej tez sa potrzebni

Gość kretynos9989
sex w kinie jest bardzo prosty.gasną swiatła a wy do dzieła.tylko trzeba wybrać film który nie jest jakąś mega premierą:Pa w przymierzalni to wbijacie razem zakotare.partnerka przymierza spodnie i sie pieścicie:)o to chodzi w tym wszystkim że są emocje hehe ze ktoż was nakryje.a nie tylko sex w łożku a na dodatek w pustym domu

Gość kretynos9989
bardzo śmieszne.mnie to kręci :P

Gość karlita
mnie i mojego faceta to bardzo kręci:) uwielbiamy seks w kinie, przymierzalni,w clubach....a nawet w nocnym autobusie:)

Gość kretynos9989
my wczotaj jedliśmy i pozniej zaczełem ją delikatnie smyrać przy stoliku.całowac po szyi i szeptać czułe słowka.a wtedy ona sama chciała do łażienki hehe wieczorem napisała mi ze sie popłakała ze szczęścia że ma takiego faceta jak ja.poczułem sie jak nigdy dotąd...mega szczęśliwy:) ci co to przeżyli to wiedza jak to jest.

Gość JYUJ
HEHE

Gość FOTEL
kretynos: zapraszam do mojej łazienki.

Gość 4553456fg
hehe fajna musi być zabawa w łazience knajpy :P

Gość kretynos9989
widze że nikt nie wyraża swojej opinii

Gość gość
Może trochę nie na temat ale uważam, ze zwykły seks jest przereklamowany, warto spróbować czegoś nowego np seks telefonu... Moje pożycie erotyczne ożywiły dziewcyzny z http://seks-telefon24.pl/ tylko się nie śmiejcie, tego najpierw trzeba spróbować a dopiero potem oceniać.

Gość gość
Czy ktoś ma ochotę na wirtualny seks? Jestem Ania, tu znajdziesz moje fotki i kontakt:http://sextelefon.co.pl/7.html Będę dla ciebie niewinnym czerwonym aniołeczkiem, który wyssa w lesie z twojego k***ska smaczne nasienie.

Gość gość
Nie sądzę by ktoś był na tyle naiwny by płacił za taki rodzaj seksu. Sex przez telefon za 5zł za minutę To nie te czasy