Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agababajaga

Nic mi nie kupil na walentynki

Polecane posty

Gość agababajaga

czy to jest normalne, ze moj narzeczony po 4 lata zwiazku i meszkania ze soba od 2 lat nie kupil mi NIC, ZERO, NULL na Walentynki! Nawet zyczen nie zlozyl!

Gość o jacie...
jakis ham z niego

tragedia? ja tam bojkotuje walentynki. szkoda kasy :)

Gość o jacie...
jakis ham i burak z niego

Gość o jacie...
powiedzmy ze kupowam , nedzna roze raz

Gość agababajaga
wczesniej kupowal, ale od roku po zareczynam juz nic mi nie kupil

Gość safffafafa
Ty krowo...dopiero teraz się obudziłaś po walentynkowym chlaniu, że dzisiaj o tym piszesz ?

Gość agababajaga
niemozliwe, bo zareczyny byly w grudniu 2008, a on zarabia 2300zl, i wydaje na papierosy(bo jest nalogowym palaczem) i na gre w pokera przez internet, ostanio wplacil 200$ a mi na prezent zalowal

Gość heyyy
no wiesz autorko potencjalnie to nie trzeba sobie robic w ten dzien zanych prezentow :) jednak z grzecznosci, meskosci , mezczyna powinien podarowac kobeicie choc malego niewinnego kwiatka. Przxynajmnoej mi sie tak wydaje, taki los mezczyny ... Przykro mi, ale nie ladnie sie zachowal :) ale nie martw sie moj facet przebija w tej kwestii wszszystkich . . .

Gość agababajaga
do safffafafa: bo mnie to boli ciagle, i myslalam ze sie jeszcze opamieta jak mu zwroce uwage, a on to olal

faceci czasami sa do bani... ale walentynki to byjatkowy dzien dla zakochanych, wiec mogl chociaz kupic kwiatka...

Gość agababajaga
moj tata zawzsze mamie cos dawal w tym dniu, nawet po 26latach malzenstwa, i wydawalo mi sie to oczywiste ze w dniu dziekuje sie ukochanej osobie za to ze jest i ze kocha

Gość kozetka
a Ty Autorko mu coś podarowałas z okazji walentynek?

kozeta nic mu autorka nie dala bo sie przeciez przyjelo,ze facet ma nam dawac prezenty:D Dobre:D

Gość kozetka
Niektorym to sie chyba cos miesza... Dzien Kobiet- 3 marzec Dzien Chlopca- 30 wrzesien Walentyki- Dzien Zakochanych- 14 luty No chyba, że niektóre Panie uważają, że tylko facet jest w ich związku zakochany a więc tylko on kupuje prezent ;) Obudźcie się drogie Panie, czasy księżniczek się skonczyly. Nie można tylko brać i oczekiwać, trzeba tez dawać cos od siebie...

Gość kozetka
dzien kobiet oczywiscie 8 marzec ;)

kozetka kazde sie dotyczy tylko nas.Nawet ten Dzien Chlopaka:P Nasze swieta wiec my dostajemy prezenty:classic_cool:

Gość heyyy
bo taka rola faceta hehe dzentelmen ... :P Moj mnie znowu zaskoczyl, heh ... w noc walentynkowa , czyli z soboty na niedziel, sie poklocilismy XD wczesniej umawialismy sie, ze nic sobie na walentynki nie kupujemy, tylko sobie dgzies wyjdziemy , do kina, albo na kolacje, czy cos... niestey zostalismy w domu, ale odziwo mimo tego, ze sie umawialismy, ze NIC nie kupujemy, dostalam kwiatki ... To dla mnei dziwne, bo wiecie, to nie w jego stylu XD myslalam, ze powie mi , takie sztuczne "kocham " , odbebni sprawe i juz .

Gość heyyy
haha bez przesadzy dzien chlopaka , to juz nie pasuje :P

Gość agababajaga
chodzi o gest, wystarczylo ze powiedzialby zwykle kocham i kupil lizaka za 50 gr

Gość seadsadcasdc
mój tez mi nic nie kupił , ale mojego meza to wszystkiego musze uczyc dopiero...ja mu kupiłam pralinki

Gość agababajaga
a on mysli ze jak sie ze mna zareczyl to juz nic nie musi