Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agababajaga

Nic mi nie kupil na walentynki

Polecane posty

Gość agababajaga
ja mu kupilam,a on mi nic :(

seadsadcasdc ja tez jeszcze nic nie dostalam ale jutro bedzie moj szczesliwy dzien:)

Gość agababajaga
jeszcze w dodatku ubralam seksowna bielizne i podarowalam mu goraca noc w lozku

Gość autorko gdzie zniknelas
czy ty mu tez robilas prezenty z okazji tego dnia?? bo jesli nie to nie dziwie sie facetowi, ze w koncu dal sobie z tym dniem spokoj........w innym przypadku rozumiem rozzgoryczenie 🖐️

Gość kozetka
Jaaasne, wszystkie świeta naleza do nas :P I co sie dziwic, że ludziom sie związki rozpadają... Kobiety, opamiętajcie sie. Dzentelmen, i daje prezent? A z Was jakie damy? Nie oszukujmy sie, żadna z nas nie nadaje sie na dame, a wiec nie oczekujmy od facetów iscie dzientelmenskiej postawy. Rozumiem, że wg Was, kiedy kobieta leje faceta to on nie ma prawa jej oddac i sie bronic? Bo kobiety przeciez nawet kwiatkiem nie wolno dotknąć?..

Gość agababajaga
a on powiedzial,ze kwiatka mi nie kupi bo wstydzi sie niesc przez miasto

ojej w takim wypadku to wspolczuje Ci faceta... ja bym takiego nie chciala:( i widzisz ja nie mam zadnego faceta ale za to mam mniej problemow z tego powodu..

no przujeło w tym sensie ze ja od kiedy tylko pamietam tata kupywal mamie kwiaty na walentynki... ja tez dostalam pd chlopaka kwiaty i upominek i oczywiscie ja tez mialam prezet dla niego...

Gość agababajaga
a ja mu pranie robie, sprzatam, gotuje, a w dzien zakochanych mnie olal

kopij go w tylek - albo bedziec tak cale zycie sie meczyc z nim... ze tego, ze tametego nie zrobil... zastanow sie dobrze w co brniesz!! przemysl, czy chcesz, czy warto?? ale pamietaj, ze sama "milosc" to zamalo/// zeby przetrwalo:) powodzenia

moim zdaniem faceci nie przywiązują do tego święta tak bardzo uwagi i z oku na rok bardziej o nim zapominają ja rowniez nie dostałam nic od narzeczonego ale dla mnie nie liczy sie prezent tylko to ze milo spędziliśmy ten dzień razem

Gość agababajaga
ale my nawet milo nie spedzilismy tego czasu, i co z tego ze on mnie niby kocha jak tego nie potrafi okazac

kazdy facet jest inny i za wiele nie mozemy od nich oczekiwac tak jak powiedzialam my inaczej na takie swieta patrzymy i oczekujemy czegos wiecej niz slowo kocham cie . a wolalabys zeby dal ci prezent z łaski od niechcenia bo taka jest tradycja a po chwili cie olal ??

Gość to jest norma
agababajaga czy to jest normalne, ze moj narzeczony po 4 lata zwiazku i meszkania ze soba od 2 lat nie kupil mi NIC, ZERO, NULL na Walentynki! Nawet zyczen nie zlozyl! jak sama napisałaś,po czterech latach związku i 2 latach wspólnego mieszkania ze sobą,to jest już zupełnie normalne,że ci nic nie kupił,hahahahahaaaa

cudowny-kuferek.pl WALENTYNKI dziś przy kupieniu biżuterii dla pierwszych 10 osób-zawieszka z serduszkiem gratis

Widze ze nie jestem sama, identyczna sytuacja, 4 lata, 1,5 roku mieszkania ze soba, a on wielka olewka w Walentynki. Dodam ze nasz zwiazek przechodził ostatnio kryzys (dzieki jego zachowaniu), obiecywał ze sie zmieni, że nie będę miała już powodów do wkurzania. Zawsze to ja cos organizowałam, w tym roku odpuściłam. A tu co pierwsza nadarzająca sie okazja po kłótni do pokazania jak bardzo sie kocha i zonk :/ Powiem szczerze ze zrobilo mi sie bardzo przykro. Nie chodzi o prezenty a o sam fakt ze w Walentynki zostało głuche siedzenie przed TV.